Школярі повертаються за парти. Як працюватимуть заклади освіти з 25 січня

Школярі повертаються за парти. Як працюватимуть заклади освіти з 25 січня

25.01.21 14:09 0 543
Із понеділка, 25 січня, додаткові карантинні обмеження, встановлені на період 8-24 січня, втрачають силу для сфери освіти в Україні. Натомість, як розтлумачили раніше у Міністерстві освіти і науки, будуть надалі діяти обмежувальні протиепідемічні заходи для закладів освіти, визначені грудневою постановою уряду.

Це означає, що відзавтра все ще заборонено:

* відвідувати заклади освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;

* відвідувати заклади освіти здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим COVID-19 перебуває більш як 50% здобувачів освіти і персоналу закладу освіти;

* проводити в закладах освіти масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю дітей із більш ніж однієї групи/класу і за присутності глядачів (відвідувачів).

Раніше міністр освіти і науки Сергій Шкарлет заявив, що після завершення посиленого карантину студенти мають продовжити навчання в змішаному форматі або очно. Він також наголошував, що повернення учнів випускних 9-х та 11-х класів до повноформатного навчання є вкрай необхідним. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Пандемія-2020 змінила життя українців. Що саме змінилося?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Замки для входных и ...
Наступна новина: Число затриманих на ...

КОМЕНТАРІ