Як вибрати якісний жорсткий матрац для сну

Як вибрати якісний жорсткий матрац для сну

25.01.21 12:59 0 2653

Жорсткі матраци вибирають любителі спати на твердому, люди із захворюваннями спини і хребта. Моделі з підвищеною жорсткістю рекомендовані немовлятам, школярам і підліткам для правильного формування осанки. Вибрати жорсткий матрац від виробника і замовити з доставкою можна по посиланню: https://magdek.com.ua/ua/matrasi/zhestkie-matrasi/. На сайті Магдек представлені десятки якісних моделей жорстких матраців за низькими цінами.

Кому підійде жорсткий матрац

Маса людей вірить, що спати корисно саме на твердому. Часто можна почути історії про те, що людина перелягла з м'якого матраца на підлогу, і половина проблем із здоров'ям відразу пройшли. Насправді, жорсткий матрац необхідно вибирати з розумом. Ортопедичні жорсткі моделі не підійдуть:

  • Дорослим людям з вагою менше 55 кг Низький жировий прошарок у поєднанні з твердою поверхнею призводять до перетискування посудин і погіршення кровообігу.
  • Літнім людям. Сон на жорсткій поверхні може тільки посилити стан здоров'я літньої людини.

Спати просто на підлозі або на дошках не годиться. Природне положення людського хребта не ідеально рівне, а за формою нагадує букву S. Саме таку позицію підтримують матраци з жорсткими наповнювачами.

Як вибрати жорсткий матрац

Існує декілька основних правил підбору матраців для сну. У каталозі інтернет магазину magdek.com.ua є моделі для ліжок і диванів, під різні віки і розміри. Як вибрати і купити жорсткий матрац, на що звернути увагу:

  1. Вибір матеріалу. Основа будь-якої моделі і характеристик - наповнювач. У жорстких матрацах використовується кокосова кайра, натуральний і штучний латекс. Кокосові плити роблять з натуральної стружки в суміші з каучуковим соком. Натуральний латекс дуже дорогий, але довго служить і прекрасно виконує свої функції. Штучний латекс майже не поступається натуральному за характеристиками і довговічністю, але коштує значно менше.
  2. Пружинний блок. Моделі з пружинними блоками м'якші, більше пружні. Якщо важливо підібрати саме жорсткий матрац, краще відмовитися від моделей з пружинними блоками. Безпружинні матраци зазвичай вибирають за рекомендацією лікаря і для дітей.
  3. Відповідність розмірів. Чим більше площі матраца, тим вищим має бути прошарок наповнювача.
  4. Чохол. Дорослі матраци можуть бути без знімного чохла, досить буде рідкісних хімчисток. Дитячі моделі краще купувати тільки зі знімним чохлом. Дитячу постільну білизну необхідно часто прати, знімний чохол допоможе підтримувати чистоту спального місця.

жорсткий матрацВідмінно працюють моделі з поєднанням твердих і середній жорсткості наповнювачів. Двосторонні матраци допоможуть міняти міру жорсткості поверхні, залежно від самопочуття власника.

3 ознаки того, що вам потрібний жорсткий матрац

  • Болі в попереку після сну;
  • При положенні на спині під поперековий відділ можна вільно покласти руку;
  • Є проблеми із засипанням, а до ранку з'являється відчуття затікання кінцівок.

Переваги купівлі жорстких матраців в інтернет-магазині Магдек

Інтернет-магазин Магдек - це офицальный диллер і постачальник матраців в Україні. У каталозі магазину представлені недорогі, але якісні моделі для дорослих і дітей. Тут можна замовити будь-який жорсткий матрац з каталогу з доставкою у будь-яке місто.

Магазин надає гарантії і сертифікати якості на усю продукцію. Кожна модель жорсткого матраца супроводжується детальним описом складу, розмірів, характеристик. Щоб дізнатися про подробиці про ці матраци або замовити відповідну модель, переходите на сайт інтернет магазину magdek.com.ua.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 110)
Попередня новина: Психосоматические ...
Наступна новина: Українська стане ...

КОМЕНТАРІ