Де краще купувати косметику: в офлайн або інтернет-магазині?

Де краще купувати косметику: в офлайн або інтернет-магазині?

26.01.21 09:46 24 944

Від сучасного різноманіття косметики та доступності брендів голова йде обертом: тільки купила одну колекцію, як вже вийшло ще 3 нових! Але якщо ви бьютіголік зі стажем, і завжди готові поповнити свою колекцію, тоді вас, напевно цікавить відповідь на питання: "А де вигідніше купувати косметику — онлайн чи офлайн?". Нумо розберімо плюси цих способів покупки косметики. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://monstore.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати косметику за доступною ціною в Україні.

Переваги покупок офлайн:

  • Тестування продукції. Перший і найголовніший плюс покупок у звичайному магазині — це можливість спробувати продукт до покупки: зробити Свотч, оцінити консистенцію і пігментацію та навіть нанести косметику на обличчя. У більшості корнерів вам із задоволенням продезінфікують вподобану помаду. Окремим пунктом йде підбір тонального засобу. Можна не тільки підібрати відповідний відтінок, але і подивитися, як тон поводиться при носінні, чи він окислюється на шкірі, темніє, змащується або викликає неприємні відчуття. Можливість помацати продукт — це безсумнівний плюс.
  • Допомога консультантів. В офлайн-магазині вам завжди прийдуть на допомогу консультанти: це і плюс, і мінус. З одного боку, вони допоможуть розібратися у великій кількості асортименту та підібрати засіб, що підходить саме вам. З іншого, вам можуть дати багато зайвого, тому не піддавайтеся надмірно наполегливим умовлянням продавців.
  • Дисконтні програми та знижки. Всі мережеві магазини надають клієнтам знижки за дисконтними картками, оголошують постійні акції та дарують пробники — це не може не підкуповувати. Окремою фішкою стають клієнтські дні марки, коли можна не тільки купити улюблений продукт (а заодно й парочку нових на пробу), але й отримати макіяж або консультацію від запрошених професіоналів. Не зайвим буде і заглянути на відкриття того чи іншого бутіка. Зазвичай організатори влаштовують цілу програму зі спікерами та подарунками.
  • Відсутність доставки. Вагомий плюс офлайн-шопінгу — не потрібно зв'язуватися зі службою доставки та болісно довго чекати своєї заповітної посилки. Хвилювання часто викликає і сам процес доставки: а раптом втратять? Або розіб'ють? Ніхто не хоче отримати замість новенької палетки купку різнобарвного пилу.

Переваги покупок онлайн:

  • Великий вибір. Мабуть, в цьому офлайн-магазини сильно поступаються онлайн-побратимам: вибір в інтернеті набагато ширшим. Та й горезвісне «Немає в наявності» на сайті ви побачите відразу, а ось в магазині ця жорстока фраза часто стає повною несподіванкою. Крім того, багато брендів в принципі недоступні в магазинах України. Трапляється, що представлений далеко не весь асортимент — особливо це стосується незвичайних продуктів в стилі рожевого гелю для брів або дуже темних / світлих відтінків тональних основ. Імовірність купити лімітовану колекцію на сайті набагато вища — часто її просто не привозять у звичайні магазини або привозять дуже пізно: присвячена Різдву лімітка цілком може доїхати до нас вже після свят.
  • Купівля з будь-якої точки земної кулі. Технічний прогрес цілком дозволяє купити цілу купу обновок під час поїздки в транспорті або лежачи у ванній. Як результат, суцільна економія часу і нервів, особливо для тих, для кого походи по магазинах стають багатогодинними тортурами.
  • Постійні акції та бонуси. У плані лояльності онлайн-магазини нітрохи не поступаються звичайним: бонуси, акції на безкоштовну доставку, приємні знижки на день народження і за реєстрацію або відгук. Всі ці бонуси роблять покупку в інтернеті ще приємнішою. Крім того, майже у кожної сучасної косметичної мережі є інтернет-магазин, де так само діють пластикові дисконтні картки.
  • Очікування посилки. Так-так, те, що є мінусом, може бути й плюсом. Ця очікувана посилка, своєрідний подарунок самій собі, приємне передчуття якого тільки збільшує задоволення від покупки.

Що ж вибрати?

Звичайно, універсальної схеми немає — хтось любить бродити по магазинах, а комусь приємніше скролити сайт. Однак, при покупці косметики користуйтеся послугами тільки перевірених ритейлерів. Не варто платити гроші за підробку та псувати собі настрій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 118)
Попередня новина: Что такое тфилин?
Наступна новина: Почему розы — отличный ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
AfterAIl - 26.01.21

вне конкуренции

аватар країна
net_edi - 26.01.21

Монетизацією краще займіться. А так чудово!

аватар країна
nitcshe - 26.01.21

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
Kkkkkkkpp - 26.01.21

Очень хорошая идея

аватар країна
bessoniza - 26.01.21

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
Zero0unfluince - 26.01.21

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.

аватар країна
dickiy_bill - 26.01.21

Дійсно цікава тема.

аватар країна
anton_alexandro - 26.01.21

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
Banana322 - 26.01.21

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
jora535 - 26.01.21

Восхитительно..

аватар країна
imamchik - 26.01.21

Ух ти :) Здорово як!

аватар країна
Mur38 - 26.01.21

Очень понравилась ваша статья

аватар країна
skamen - 26.01.21

Громкий заголовок и статья норм - можно ловить траф с ПС

аватар країна
Bulgr20 - 26.01.21

Очень познавательно, респект

аватар країна
Fraintize - 26.01.21

Неймовірно гарно!

аватар країна
zv7015 - 26.01.21

Help! У автора автограф можно взять?

аватар країна
Romromdom - 26.01.21

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
Funnygoat - 26.01.21

пізнавальна тема

аватар країна
Fregeon - 26.01.21

Спасибо за интересный материал!

аватар країна
CryCryCry666 - 26.01.21

Хороша стаття, дізнався багато нового!)

аватар країна
Slideskull - 26.01.21

5ка! Отличный пост!

аватар країна
apelsin_kidok - 26.01.21

погоджуся з автором

аватар країна
ElenaKM - 26.01.21

Невероятно красиво!

аватар країна
lisalisalol - 26.01.21

мудро