Путін стверджує,що палац із розслідування Навального не належить ані йому,ані його родині

Путін стверджує,що палац із розслідування Навального не належить ані йому,ані його родині

27.01.21 14:40 0 416
Президент Росії Володимир Путін прокоментував розслідування «Фонду боротьби з корупцією» Олексія Навального про палац під російським Геленджиком, заявивши, що сам фільм він не дивився через «відсутність вільного часу».

«Нічого з того, що там зазначено в якості моєї власності, ні мені, ні моїм близьким родичам не належить і ніколи не належало. Ніколи», – сказав Путін під час відеоконференції з представниками російських університетів.

Путін додав, що «зараз просто добра нагода, все скомпонували і вирішили усіма цими матеріалами промити мізки наших громадян і запустили це в інтернет – фільми якісь, відеопрограми». За його словами, це «компіляція, монтаж».

Російський президент сказав, що деяких згаданих в розслідуванні людей він знає – це приятелі, колишні колеги, «якісь далекі родичі, якісь знайомі», а от декого «взагалі не знає». Путін сказав також, що бізнес його «ніколи не цікавив».

Напередодні речник російського президента Дмитро Пєсков також заявив, що матеріал Навального про палац не дає відповіді на запитання, «чому це приписується Путіну».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: САП наразі не має ...

КОМЕНТАРІ