Фільм Навального «Палац для Путіна» за тиждень переглянули 92 мільйони разів

Фільм Навального «Палац для Путіна» за тиждень переглянули 92 мільйони разів

27.01.21 09:17 0 344
Оприлюднений удень 19 січня на Youtube-каналі російського опозиційного політика Олексія Навального фільм-розслідування «Палац для Путіна» за тиждень переглянули 92 мільйони разів. Про це свідчать оприлюднені відеохостингом дані.

Кремль наполягає, що палац на мисі Ідокопас під містом Геленджик на чорноморському узбережжі Росії не належить президенту Росії Володимиру Путіну чи його родичам, але не має наміру називати імена власників цього комплексу, стверджуючи лише, що йдеться про якихось підприємців. Про це 26 січня, відповідаючи на запитання журналістів, сказав речник Путіна Дмитро Пєсков.

Журналісти звернули увагу Пєскова на той факт, що в розслідуванні і не стверджується, що Путін або його родичі є власниками об'єктів юридично, а також вказали на те, що охорону об'єкта здійснювали співробітники спецслужб, а над ним самим існує безполітна зона, як над офіційними резиденціями Путіна. З цього приводу Пєсков порадив звернутися із запитами до Федеральної служби охорони і Федеральної служби безпеки. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Путін стверджує, що палац із розслідування Навального не належить ані йому, ані його родині

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КМДА: часу,щоб здати ...
Наступна новина: На Рівненщині судитимуть ...

КОМЕНТАРІ