Фонд Навального відповів на заяви Путіна про палац

Фонд Навального відповів на заяви Путіна про палац

28.01.21 10:09 0 440
Фонд боротьби з корупцією на сайті свого керівника, російського опозиціонера Олексія Навального, який перебуває в ув'язненні, прокоментував заяву президента Росії Володимира Путіна про те, що палац вартістю близько мільярда доларів під Геленджиком ніколи не був на нього оформлений і не належав його близьким родичам.

У ФБК відзначили, що в розслідуванні Навальний «дві години різними словами пояснював одну і ту ж думку: друзі побудували Путіну секретний палац, оформили на підставних осіб, створили цілу інфраструктуру, щоб ніхто ніколи не дізнався про реального господаря, на президента нічого не оформлюється, все записано на його довірених осіб, і Володимир Путін саме цю думку і повторив».

Також у фонді звернули увагу на уточнення президента Росії, що саме «близькі родичі» не мають і не мали відношення до палацу.

«Це в Путіні прокинувся юрист», – пояснили в ФБК, зазначивши, що ні сват президента Микола Шамалов, на якого був оформлений палац, ні керуючий будівництвом двоюрідний племінник Путіна Михайло Шеломов за сімейним кодексом Росії справді не відносяться до близьких родичів. «Мабуть, у голові Путіна існує якийсь уявний суд, на який він прийде і скаже: а я вас не обманював, я так сформулював, що все правда», – припустили в Фонді боротьби з корупцією.

«Найращою відповіддю» Путіна в ФБК назвали фразу президента про графічний малюнок, опублікований у розслідуванні, на якому Путін нібито купається в палацовому басейні.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщину відвідав ...
Наступна новина: Кількість випадків COVID-19 ...

КОМЕНТАРІ