У Рівному на хабарі затримали посадовця

У Рівному на хабарі затримали посадовця

30.01.21 09:47 0 348
Під процесуальним керівництвом Рівненської обласної прокуратури слідчими ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу УСР в Рівненській області ДСР НП України, 29.01.2021 викрито посадовця управління одного з Державних агентств у Рівненській області (ч. 3 ст. 368 КК України) під час отримання неправомірної вигоди.

Зокрема, за версією слідства, чоловік вимагав щотижневу плату за безперешкодну торгівлю об`єктами тваринного світу. Гроші він отримував через посередника. Після отримання чергового траншу їх викрили правоохоронці.

Слідчі дії тривають. І посадовця, і посередника затримано в порядку

ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення посадовця від займаної посади.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Почему стоит купить ...
Наступна новина: Баскетбол: три українські ...

КОМЕНТАРІ