У Рівненській області метамфетамін,бурштин,зброю та валюту вилучили в осіб,які налагодили виробництво та збут психотропних речовин

У Рівненській області метамфетамін,бурштин,зброю та валюту вилучили в осіб,які налагодили виробництво та збут психотропних речовин

30.01.21 09:27 0 372
Під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури, за оперативного супроводу ДВБ ГУНП в Рівненській області, спільно з Рівненським районним управлінням поліції ГУНП в Рівненській області в межах кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання та збуту психотропних речовин, вчиненого повторного, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України) 27.01.2021 викрито групу з 5 осіб, які протягом тривалого часу за місцем проживання та в спеціально пристосованих приміщеннях, за допомогою лабораторного медичного обладнання налагодили виробництво психотропної речовини «метамфетамін», яку в подальшому збували, шляхом продажу великих партій довіреним особам.

Впродовж 27-29 січня 2021 року слідчими проведено близько 30 обшуків за місцем проживання та у гаражних приміщеннях, якими користуються фігуранти кримінального провадження.

В ході слідчих дійу трьох чоловіків вилучено лабораторне обладнання, яке використовували для виготовлення наркотичних та психотропних речовин,понад 100 г (орієнтовно 500 доз) порошкоподібної речовини, зовні схожої на «метамфетамін», а також близько 80 кг бурштину та обладнання для його обробки, 16 590 доларів США, 1610 євро, 68 900 гривень, зброю та боєприпаси.

В порядку ст.208 КПК України затримано 3 осіб, їм вже повідомлено про підозру. До суду скеровано клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Каськів причетний до ...
Наступна новина: Міністр культури: ...

КОМЕНТАРІ