Кільцева лампа: що потрібно знати?

Кільцева лампа: що потрібно знати?

31.01.21 23:19 0 1110

Для того, щоб просувати бізнес і пропонувати свої послуги в такої професії, як візажист і фотограф, потрібно використовувати спеціальне обладнання. Мало просто вміти робити фотографії, потрібно ще створити якісне освітлення. Мало вміти робити гарний макіяж, необхідно правильно та якісно піднести результат до потенційного клієнта. Допомогти в цьому зможе кільцева лампа — сучасний пристрій, який став неймовірно популярним останнім часом, і буде справжнім помічникам в створенні ідеальних фото. До речі, придбати його можна тут.

Особливість кільцевої лампи

Прилад має форму кола, по периметру якого вбудовані численні світлодіоди. Завдяки цим невеликим лампочкам, а також формі кільця, створюється рівномірне та досить яскраве освітлення. Завдяки йому передається без спотворень колір, тіні й т. п. На ринку доступні кільцеві лампи різного розміру: від маленьких, які кріпляться на телефоні, до великих приладів з підставками. В останньому варіанті використовується 480 світлодіодів. Це дає можливість робити якісні фотографії при будь-якому освітленні.

Ідеальне фото з першого разу

Раніше при не зовсім якісному освітленні доводилося кілька разів фотографувати обличчя, щоб максимально виграшно зобразити макіяж, нанесений візажистом. Зараз же за допомогою кільцевої лампи цього робити не потрібно. Освітлення по колу максимально ефективно підсвічує обличчя, зберігаючи його об'ємність і реалістичність. Якщо є бажання можна змінювати інтенсивність світла та виставляти необхідний кут нахилу, тим самим роблячи лампу неймовірно універсальною та незамінною при роботі фотографів. Тепер зробити професійні знімки стало простіше та легше.

Основні переваги кільцевого світла:

  • створення природного і яскравого світла;
  • приємний тон обличчя;
  • практично 100 % передача кольору;
  • відсутність затемненими;
  • можливість побачити навіть найдрібніші недоліки при роботі візажистів;
  • зручність використання та зберігання.

Необхідно відзначити, що цей пристрій можна регулювати по висоті. Також можна нахиляти лампу в потрібному напрямку, підлаштовуючи під потрібним кутом. Завдяки цьому створюється ідеальне освітлення, яке приховає недоліки та підкреслить всі переваги, нанесеного макіяжу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 122)
Попередня новина: Холодильник не морозит. ...
Наступна новина: МВС Росії застерегло від ...

КОМЕНТАРІ