Клопотенко прокоментував минулорічний інцидент із ресторанним путівником «Мішлен», який назвав борщ «стравою російської кухні».
«Вони поїхали в Росію для того, щоб дати зірки різним ресторанам. Там є ресторани такого рівня. Але для того, щоб приїхали експерти сюди і офіційно оцінювали український ринок, їм треба 1,5 мільйони доларів заплатити. Це така офіційна плата. 1,5 мільйони доларів платиш – і «Мішлен» приїздить. Але в нас ще немає такого рівня ресторанів... Грошей точно немає. Але й ресторани дуже... Ну, два ресторани, може, три, які можуть одну зірку отримати», – міркує шефкухар.
Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org
КОМЕНТАРІ
Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?
Мені сподобалося!
Нормусь
підкупила щирість статті
Мало чувств.. но красиво…
Прямо даже не верится
Спасибо за статью оказалась очень полезной.
новина послав по інету.
Куль надо таких статей по-больше!
Поразительно!
Было интересно почитать!!!
Очень хорошая идея
Монетизацией лучше займитесь. А так отлично!
Это — глупость!
відмінний приклад стоїть контенту
Класс! Афтару респект!
Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.
Невероятно!
автору спасибі за пост !!
Хе-хе, мой первый коммент :)
ух ти...
Готов дискутировать по теме?
ніштяг, все правильно написано. Молодець!
новина послав по інету.
Дуже цікаво! Судячи з деяких відгуків ....
ну что тут скажешь…
Знайомий стиль ...
Спасибо за Ваш труд!!
Да, довольно интересная статья.
Знайомий стиль ...
Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.
цікаво. тільки назва якесь несерйозне.
Невероятно красиво!
Актуальная и свежая инфа
Понял не всё.
Хм ... У кожного Абрама своя програма.
хороший розповідь, все розкладено по полицях
было интересно вас почитать, спасибо и удачи!
Хе-хе, мій перший коммент :)
Потиснув би руку автору, і дав по морді всім його ненависникам.
Каждая статья автора отлична от предыдущей. Вывод: читать автора :)
Пора автору пам'ятник поставити за життя. Хто за?
ніштяг, все правильно написано. Молодець!
Блог зроблений дуже професійно, і легко читається