У Ярославського прокоментували санкції проти китайського інвестора «Мотор Січ»

У Ярославського прокоментували санкції проти китайського інвестора «Мотор Січ»

01.02.21 08:29 0 363
Група DCH Investment Management Олександра Ярославського 31 січня прокоментувала ситуацію навколо компанії «Мотор Січ», де пройшли слідчі дії Служби безпеки України.

Олександр Ярославський є партнером компанії Skyrizon, яка інвестувала в підприємство з виробництва авіаційних двигунів. Як стверджує пресслужба компанії, вона, перш ніж долучитися до інвестування в «Мотор Січ», «глибоко вивчила ситуацію».

«Провідні юридичні компанії за нашим дорученням незалежно одне від одного провели аудит і дали свої експертні висновки. І прийшли до єдиного висновку – китайські інвестори є добросовісними покупцями і законними власниками куплених акцій ПАТ «Мотор Січ», – йдеться в релізі.

Як стверджують у групі Ярославського, запровадження санкцій «стало несподіванкою», а його мотиви їй невідомі.

«Цілком очевидно, що держава має право застосовувати такого роду заходи щодо тих чи інших юридичних і фізичних осіб-резидентів інших держав, не оприлюднюючи підстав. Однак не можна не брати до уваги той факт, що санкції були запроваджені безпосередньо напередодні позачергових зборів акціонерів, призначених на 31 січня 2021 року. І метою їхніх ініціаторів могла бути заборона проведення цих зборів, результатом яких мало стати відновлення китайських акціонерів «Мотор Січ» в їхніх законних правах», – стверджують у DCH. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: США звинуватили китайську компанію, що купила акції «Мотор Січі», у загрозі нацбезпеці

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Росії протестують на ...
Наступна новина: Росія: кількість затриманих ...

КОМЕНТАРІ