Газовий гриль: що потрібно знати?

Газовий гриль: що потрібно знати?

04.02.21 11:10 0 553

З кожним роком все більша кількість людей віддає перевагу газовому грилю, залишаючи вугільний позаду. Далі, ми поговоримо про основні їх плюси, які переважують чашу терезів. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://grillex.od.ua/g86624688-gazovye-grili, в якому безпосередньо можна придбати газовий гриль в Одесі.

Чому варто вибрати саме газовий гриль?

Двадцять перше століття — це століття економії часу і коштів. У гонитві за життям не хочеться витрачати себе на дрібниці, на зразок розпалювання вугільного гриля. Напередодні потрібно запастися деревиною або вугільними брикетами, засобом для розпалювання. Щоб розвести вогонь і прогріти його до необхідної температури, потрібно витратити не менше 20 хвилин. Чи хочеться замість відпочинку займатися всім цим? Однозначно — ні.

Газовий гриль відрізняється простотою у використанні. Розпалюється натисненням однієї кнопки, розжарюється самостійно всього за 10 хвилин. Особливі тумблери та термометри дають можливість максимально точно регулювати жар. Пальники забезпечують усіма необхідними температурними зонами — гарячої, теплої й, так званої, «на повільному вогні». Rare, medium, well done - тепер на грилі можна приготувати стейки будь-якого ступеня прожарювання.

Вугільний гриль, навпаки, не дає можливості розслабитися — жар потрібно постійно контролювати. Тут допомагає або спеціальний термометр, який, до речі, і вбудовують в газові грилі, або постійне спостереження за продуктами на решітці.

Приємна дрібничка — газовий гриль легше мити. Пара крапель мийного засобу і трохи води — все що вам знадобиться. Ніякого гару, ніякого попелу — набагато простіше, чи не так?

У країнах, де гриль користується популярністю, дві третини населення зупиняють свій вибір саме на газовому, адже об'єктивно він зручний і у нього стійкий жар, який легко налаштовується.

Основним мінусом прихильники «вугілля» називають смак приготованого блюда. Вони вважають, що разом з вугіллям пропадає та улюблений смак, аромат «серпанок». Однак на противагу такої думки стоїть практично вся ресторанна кухня, яка доводить зворотне — страви, зняті з гриля на газу, мають насичений смак і зберігають в собі більше вітамінів. Запах диму — не особливість вугільних грилів, адже він з'являється не від напівзотлілого вугілля, а від рідини, що випаровується. Майже всі газові грилі оснащені піддонами, в які потрапляють соки та жир. Це піддони розжарені настільки, що рідина моментально випаровується, огортаючи блюдо ефірним «димком».

Соковиті яловичі стейки прожарювання medium done, риба з овочами, гамбургери — ці та багато інших страви стануть вашими коронними, завдяки смаженню на газовому грилі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 125)
Попередня новина: Росія не планує брати ...
Наступна новина: Британський ветеран,який ...

КОМЕНТАРІ