Мін’юст розповів про підготовку до арбітражу з «Мотор Січ»

Мін’юст розповів про підготовку до арбітражу з «Мотор Січ»

06.02.21 11:04 0 600
Арбітражний спір, ініційований ПАТ «Мотор Січ», розглядатиметься арбітражним трибуналом ad hoc (створеним для конкретного випадоку) відповідно до арбітражного регламенту ЮНСІТРАЛ. Про це у відповідь на запит Радіо Свобода розповів заступник міністра юстиції – Уповноважений у справах Європейського суду з прав людини Ігор Ліщина.

«Наразі сторони справи узгоджують процедурні питання та формують склад арбітражного трибуналу, після чого арбітражним трибуналом буде видано процесуальний наказ, яким визначатиметься графік розгляду справи», – йдеться у відповіді на запит.

Міністерство ще не уклало договору про закупівлю юридичних послуг, проте готується провести відповідні закупівлі.

Наразі відомство отримало лише заяву про арбітраж, в якій викладено короткий зміст позовних вимог. Повна позовна заява (Statement of Claim) буде подана пізніше, після завершення процедури формування арбітражного трибуналу та видання першого процесуального наказу, яким буде визначено строки та порядок ведення арбітражного розгляду.

Формування правової позиції по кожній арбітражній справі відбувається у співпраці міністерства та інших зацікавлених органів з юридичним радником у справі, додає Ліщина. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Інвестор, який купив «Мотор Січ», тепер під санкціями США. Що робити владі України?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 200 днів до Паралімпіади: ...
Наступна новина: Вбивство в колонії: ...

КОМЕНТАРІ