Правоохоронці Рівненщини посилять роботу щодо протидії незаконному поводженню зі зброєю

Правоохоронці Рівненщини посилять роботу щодо протидії незаконному поводженню зі зброєю

09.02.21 12:04 0 363
В Рівненській обласній прокуратури, пройшло засідання міжвідомчої робочої групи з питань виявлення, розкриття та досудового розслідування кримінальних правопорушень проти громадської безпеки, громадського порядку, а також вчинених з використанням зброї, бойових припасів або вибухових речовин.

Окрім прокурорів до цієї групи входять також представники Головного управління Національної поліції в Рівненській області, УСР в Рівненській області ДСР Національної поліції України, а також Управління СБ України в Рівненській області.

Торік, у порівнянні з 2019-им, завдяки злагодженій роботі правоохоронних органів, вдалось зменшити кількість облікованих злочинів проти громадської безпеки, а також менше виявлено фактів незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Крім того, завдяки профілактичній роботі з власниками мисливської зброї та спецзасобів самооборони, торік до адміністративної відповідальності за порушення правил дозвільної системи притягнуто 1248 власників зброї та спецзасобів, вилучено 373 одиниці зброї.

Учасники міжвідомчої робочої групи визначили конкретні заходи, які мають активізувати роботу правоохоронних органів щодо протидії незаконному поводженню зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами.

А також варто спрямувати свої зусилля на перекриття каналів надходження вогнепальної зброї, бойових припасів і вибухових речовин у нелегальній обіг, в тому числі з території проведення Операції об'єднаних сил.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Магазины дьюти-фри: что ...

КОМЕНТАРІ