Переваги композитних алюмінієвих фасадів

Переваги композитних алюмінієвих фасадів

10.02.21 09:45 3 674

Алюмінієві композитні панелі (АКП) не так давно оцінили в будівництві, що і створило попит на них. Стало ясно, що для хорошого результату в облицюванні фасаду важливі не тільки грамотно проведені роботи, а і якість матеріалу. Матеріал, який відповідає потребам окремих випадків, — половина справи, і значна частина успіху. Алюмінієві композитні фасади мають цілу низку якостей, що підтримують їх першість серед інших матеріалів для облицювальних робіт. Далі, ми безпосередньо поговоримо про переваги даного матеріалу. Ну а розповість нам про це співробітник компанії Alutal, що є ексклюзивним дистриб'ютором АКП "Mitsubishi Polyester Film" та "ASAS Aluminium A.S." в Україні.

Характеристики алюмінієвих композитних панелей

Перерахуємо то, за що так цінується серед фахівців алюмінієвий композитний фасад:

  • довговічність;
  • стійкість в несприятливому середовищі;
  • поліпшення шумоізоляції стінових матеріалів;
  • різноманітна колірна гамма;
  • підходить для будівель зі складною геометричною формою;
  • невелика вага;
  • невисока ціна.

Алюміній сам по собі — матеріал, здатний півстоліття зберігатися свої якості без змін. Відповідно, і, бувши основою для композитного фасаду, він забезпечить його міцність, стійкість до багатьох агресивних факторів навколишнього середовища (погодні умови: зміни температури, дощ, сніг і град, сильний постійний вітер).

Встановивши панелі з алюмінієвих композитних конструкцій, можна надовго забути про будь-які проблеми з підтриманням нормального стану фасаду. Що стосується шумоізоляції, то алюмінієві панелі на 60 % посилять дану властивість бетонних стін, цегли та інших матеріалів.

У плані дизайнерських рішень алюмінієві фасади дають великий простір для вибору. Композитну панель легко знайти будь-якого кольору, цим даний матеріал просто незамінний.

Структура панелі така, що між двома алюмінієвими шарами знаходиться полімерний. За рахунок його властивостей алюмінієва композитна панель може бути будь-якого виду та застосовуватися для будівель різних неправильних геометричних форм. З очевидних переваг вкажемо на те, що алюмінієві панелі значно легше інших облицювальних матеріалів. Тому їх установка значно простіша.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: Обмен криптовалюты на ...
Наступна новина: Работа в странах Евросоюза

КОМЕНТАРІ

аватар країна
brinlov - 10.02.21

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
Zvezd_s_neba_ne_srivat - 10.02.21

Видно, что автор старается сделать свой сайт для простых людей, и мне кажеться, что это у него неплохо получается.

аватар країна
sashok8 - 10.02.21

щось в цьому є, безумовно