Що виготовляють зі швелера

Що виготовляють зі швелера

10.02.21 12:06 0 407

Щоб зробити сталевий швелер, вуглецеву сталь піддають гарячому вальцюванню або лазерній плавці з гострими кутами на зовнішньому ребрі й внутрішньому радіусі. Завдяки чудовій структурній підтримці, яку забезпечує цей матеріал, його можна використовувати в різних областях, для автомобільної промисловості, вагонобудування, і будівництві. Ці структурні компоненти доступні на сайті Дімакс у широкому діапазоні розмірів, товщини та матеріалів для різних областей застосування за посиланням: https://dimaxtd.com.ua/shveler

Застосування нержавіючих швелерів

Швелери можуть виготовлятися з нержавіючої сталі. Канали з нержавіючої сталі, мають виразну форму скоби, утворену з плоского шматка металу. Вони мають симетричну конструкцію і демонструють чудову довговічність і надійність при використанні в будівництві. Наприклад є варіант з низьким вмістом вуглецю, та з додаванням хрому і нікелю. Хром збільшує корозійну стійкість матеріалу, що робить його особливо відповідним для використання:

  • у виробництві посуду;
  • медичній та фармацевтичній індустрії,
  • хімічній промисловості та транспорті.

Крім того, низький вміст вуглецю підвищує його зварюваність, полегшуючи формування металоконструкцій, та двотаврових балок.

Швелери з нержавіючої сталі є ідеальним вибором для використання в опорах для морських об'єктів і морських додатків, а також в текстильній промисловості та інших агресивних середовищах.

Способи використання сталевого швелера

  1. Крокви для дахів. Металеві швелери можуть використовуватися в якості крокв в дахах замість дерев'яних. Сталь більш міцна і довговічна, тому що не пошкоджується гниллю або вологою. Він також може підтримувати настил даху, проходячи від карниза до коника.
  2. Стійки в стінах. Швелери можна використовувати в якості стійок, замість звичайного дерев'яного каркаса. вони добре витримують вертикальне навантаження будівлі.
  3. Опора для дерев'яних балок. Дерев'яні балки можна зміцнити сталевими швелерами для додаткової міцності й жорсткості під час будівництва будинку. Дерев'яні балки поміщені у великій сталевий канал, щоб можна було легко прикріпити інші компоненти.
  4. Рами в автомобілях. Сталеві швелери зазвичай використовуються як опорні рами в автомобільній промисловості. Більш легкий перфорований канал застосовується для кріплення елементів конструкції, наприклад, радіаторів.
  5. Конструкція причепа. Швелер є важливими компонентами конструкції причепа. Він використовується для створення напрямних основної рами, конструкції підлоги та зовнішніх країв самого причепа.

Хоча С-образні профілі легші та гнучкіші, ніж двотаврові балки, все ж вони мають більшу твердість, ніж плоский лист, і більшу міцність, ніж кутова сталь. Зазвичай вони знаходять застосування в будівельних і цивільних проєкт. Використовуються як опорні конструкції, в легкому будівництві, для стін, дахів, віконних і дверних рам, автомобільних рам і причепів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина: У Дніпрі відкрили Музей ...
Наступна новина: На в’їздах до Києва ...

КОМЕНТАРІ