Переваги вакуумного гідропілінга та уколів краси

Переваги вакуумного гідропілінга та уколів краси

11.02.21 11:23 0 699

Для комплексного очищення і зволоження шкіри обличчя сучасна косметологія пропонує унікальні методики омолодження, для яких характерні безпеку, безболісність і мінімальний перелік протипоказань. Така процедура, як вакуумний гідропілінг, відноситься до апаратної косметології та дозволяє миттєво оздоровити шкіру без хірургічного втручання. До речі, в Києві її можна пройти в клініці естетичної медицини "Віватон+": https://vivaton.com.ua/kosmetologiya/gidropiling/.

Особливості вакуумного гідропілінга

Для процедури використовується інноваційне обладнання, яке повністю відповідає міжнародним стандартам і вимогам безпеки. За відгуками пацієнтів цей метод ефективний для лікування пігментації та вугрової висипки, усунення сухості шкірних покривів, вікових змін і деформацій, підготовки до інших косметологічних маніпуляцій і ін.

Для процедури використовується запатентована сироватка, до складу якої входять антиоксиданти, які очищають і зволожуючі компоненти. Технологія вакуумного гідропілінг включає кілька напрямків: омолодження, кислотний пілінг, глибоке очищення, антивікова програма і зволоження.

Вакуумний гідропілінг сумісний з іншими процедурами в косметології, має мінімальний перелік протипоказань і не вимагає особливої  попередньої підготовки. Основна підготовка — демакіяж і очищення особи. Для виконання гідропілінга застосовуються насадки з різним ступенем абразивності, що дозволяє обробляти навіть делікатну і чутливу шкіру.

Переваги уколів краси:

  • Уколи краси — унікальна антивікова програма для омолодження без хірургічного втручання, яка відрізняється безпекою і є безболісною.
  • Уколи краси дають миттєвий ефект і забезпечують стійкий тривалий результат, не вимагають спеціальної підготовки, підходять чоловікам і жінкам. Відмінною особливістю таких уколів є косметичний і лікувальний ефект. В ході процедури відбувається розслаблення м'язів обличчя, що сприяє усуненню підвищеного потовиділення, мігрені і поліпшенню загального самопочуття.
  • Омоложуючі ін'єкції не завдають шкоди здоров'ю, а в якості препаратів використовуються філери, ботулотоксини, мезотерапевтичні препарати.

Чи існують протипоказання для проведення процедури?

Як і будь-яка інша косметологічна процедура, ін'єкції краси мають кілька протипоказань. До них відноситься період вагітності, грудне вигодовування, генетична нестерпність компонентів препарату, захворювання шкіри хронічного типу, склеродермія, вік до 18 років та ін. У багатьох випадках такі уколи краси є єдиним способом позбутися від зморшок на обличчі, шиї, в зоні декольте, а також повернути шкірі пружність, еластичність, природну красу і молодість без скальпеля.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Попередня новина: Что-то странное в ...
Наступна новина: Екоактивісти заявили про ...

КОМЕНТАРІ