Тернопілля: обласний відеоконкурс «Спортивна зима» під час карантину

Тернопілля: обласний відеоконкурс «Спортивна зима» під час карантину

11.02.21 12:53 0 364
Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” з 18 січня до 25 лютого 2021 року оголосив про проведення Обласного відеоконкурсу «Спортивна зима» під час карантину, щоб залучити до систематичних занять фізичною культурою і спортом якнайбільше дорослих та дітей, зокрема, дітям прищепити любов до фізичної культури і спорту вже із самого раннього дитинства, а їх батьки були завжди були прикладом для них.

Будь-які спільні заняття, зокрема, будь-якою руховою активністю, зокрема фізичною, згуртовують сім'ї та сприяють хорошому настрою у сім'ї та покращують психологічний клімат у кожній родині. На сьогоднішній день у Тернопільський обласний центр фізичного населення “Спорт для всіх” учасники надіслали вже 53 відеоролики, що відображають зимові розваги: катання на санках, ковзанах, лижах, виконання фізичних вправ на свіжому повітрі.

Відеоролики надходять з різних куточків Тернопільщини – Шумщини, Кременеччини, Борщова, Теребовлянщини, Чоркова, Збаража,Скала- Подільська, Лановеччини, міста Тернополя.

Ось, нарешті, й на Тернопіллі, як і на всій Україні, розпочалась справжня зима тобто, у вас з'явилась ще одна можливість продемонструвати свої улюблені спортивні активності.

Отже, хто хоче долучитись до участі у Обласному відеоконкурсі «Спортивна зима» під час карантину, знімайте свої відеоролики та надсилайте в Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Нагадуємо, що усі надіслані відеоролики на Відеоконкурс мають відображати активний спосіб життя людей від молодшого до старшого віку, як на свіжому повітрі так і у спортзалах.

У Відеоконкурсі, (без вікових обмежень), можуть взяти усі бажаючі.

Відеоролики надсилати за електронною адресою: tr_sport@ukr.net та через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.

Усі відеоролики, які подаються на Відеоконкурс, мають бути авторськими. У Відеоконкурсі бере участь один відеоролик одного автора.

Відеоролики, які надсилаються на Відеоконкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

– файл у форматі MP4 (тривалість якого не перевищує 120 секунд);

– колаж та комп'ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва робіт повинна мати такий вигляд: Ім'я, Прізвище, вулиця, населений пункт, район, контактний номер телефону (автора).

(Наприклад: Руслан Бойко, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Бережанський район, тел. 0595236511).

Роботи будуть опубліковані у соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.

Результати Відеоконкурсу будуть розміщені 01 березня 2020 року в соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/ та сайті Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/ та фейсбук Всеукраїнського центру Фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Переможці та призери обласного відеоконкурсу “Спортивна зима” під час карантину будуть відзначені медалями відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”, автори та учасники першої двадцятки найпопулярніших відео будуть також нагороджені сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ВООЗ вважають витік ...
Наступна новина: Боголюбов і Коломойський ...

КОМЕНТАРІ