У Рівненській області на майно,вилучене у нелегальному гральному закладі,накладено арешт

У Рівненській області на майно,вилучене у нелегальному гральному закладі,накладено арешт

11.02.21 12:02 0 328
07.02.2021 працівниками відділення поліції №2 (м. Костопіль) Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області в ході реалізації скоординованих Здолбунівською місцевою прокуратурою заходів в приміщенні одного з кафе в м. Костополі виявлено факт функціонування закладу, де здійснювався незаконний доступ до азартних ігор, які проводяться в мережі Інтернет.

Діяльність вказаного закладу припинено, в ході проведеного огляду вилучено 15 моніторів та 16 системних блоків, що використовувались для протиправної діяльності.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор).

Слідчим суддею 10.02.2021 задоволено клопотання слідчого, погоджене з прокурором, про накладення арешту на вилучене майно – 15 моніторів та 16 системних блоків.

Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У США другий день триває ...

КОМЕНТАРІ