Блок-хаус: переваги

Блок-хаус: переваги

11.02.21 13:35 0 915

При необхідності облицювання будинку радимо звернути увагу на дерев'яний блок хаус. Цей обробний будматеріал представляє собою своєрідну імітацію колоди, доски, плоску з одного боку і опуклу з іншого. Незалежно від основи фасаду, оздоблення блок хаусом зовні додасть дому презентабельний і затишний вигляд дерев'яного зрубу, зробленого з цілісних колод. Також використовується обробка дерев'яних блок хаусом внутрішніх приміщень, особливо якщо мова йде про створення традиційного стилю в інтер'єрі та внутрішній обшивці лазень.

Обшивка будинку блокхаусом

Блок хаус під колоду надає будь-якому фасаду міцність і естетичний вигляд. Людина, не знайома з азами сучасного оздоблення, може задатися питанням: навіщо виконувати подвійну роботу, декоруючи будинок під зруб, якщо можна побудувати його з справжніх колод? Насправді облицювання будинку блок хаусом під колоду набагато вигідніше з точки зору фінансових витрат, ніж зведення справжнього дерев'яного зрубу. Обробку будинку блок хаусом можна навіть порівнювати з іншими оздоблювальними матеріалами, при використанні яких навряд чи вдасться домогтися подібного ефекту. Обшивка блохаусом рекомендована навіть для дерев'яного будинку.

Переваги блок хауса

Як основну перевагу обшивки блок хаусом можна відзначити його екологічність. Особливо корисний вплив надає хвойна деревина. Наприклад, блок хаус з кедра виділяє особливі речовини - фітонциди, які сприятливо позначаються на здоров'ї людей, які страждають від бронхо-легеневих захворювань. З листяної деревини традиційно обладнають лазні, так як така імітація колоди не виділяє смоли і не обпікає шкіру. Крім того, деревина має прекрасні звуко- і теплоізоляційними властивостями. Така обробка збереже прохолоду під час спеки і суттєво знизить витрати на опалення під час холодів.

Ще одним плюсом дерев'яного блок хауса є простота і швидкість його монтажу. Провести таку роботу можна навіть без особливих навичок. Натуральна деревина дарує море позитивних вражень. Приємна на дотик, вона виділяє аромати свіжої стружки і хвойного лісу.

Крім того, можна відзначити наступні переваги дерев'яного блок хауса:

  • сприятливий мікроклімат, який зберігається в будинку за рахунок природних пір в деревині;
  • демократична вартість в порівнянні з натуральними колодами, при збереженні зовнішнього ефекту; 
  • підвищена пожежна безпека за рахунок спеціальних просочень; приголомшливий візуальний ефект, який виходить за рахунок відсутності червоточини, тріщин і сколів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)
Попередня новина: Голова асамблеї НАТО: ...
Наступна новина: Сенат США розпочав розгляд ...

КОМЕНТАРІ