5 порад,як вибрати хороший фітнес-клуб

5 порад,як вибрати хороший фітнес-клуб

13.02.21 22:42 3 17703

Коли сили та мотивація прокачати своє тіло знайдені, а бюджет на абонемент виділений, залишається зробити найвідповідальніший крок — вибрати фітнес-клуб. Але навіть найсильніший запал може зійти нанівець, якщо ви помітили недоліки в обслуговуванні, недостатню чистоту роздягалень та погане технічне оснащення джим-зони. Далі, ми поговоримо про те, як не помилитися у виборі фітнес-клубу мрії. Ну а розповість нам про це співробітник нового фітнес-комплексу преміум-класу uniforce.ua.

Вибирайте зручне місце розташування

Потрібен фітнес-клуб, в який ви точно будете ходити. Якщо вам зручніше займатися в будні, то вибирайте зал поруч з роботою, а якщо у вихідні — з будинком. Тільки уявіть, що доведеться витрачати годину їзди на дорогу, якщо ви вибрали зал із незручною локацією. Навряд чи при такому розкладі вам захочеться займатися 3 рази в тиждень.

Сходіть на пробне заняття в «піковий» час

Дуже важливо перед покупкою абонемента зайти в фітнес-клуб і оцінити, наскільки він відповідає вашому смаку. Інтер'єр, запахи, обслуговування — це і багато іншого має вам сподобатися. Але ще важливіше відвідати клуб в «годину пік»: в будні дні до 9 ранку або після 6 вечора та у вихідні. Оцініть, наскільки зайняті всі тренувальні зони, чи є чергу на ресепшн за ключами від шафок і чи легко дихається в залі. Іноді й у фітнес-клубах з дуже дорогими абонементами не вистачає місця для всіх відвідувачів. Врахуйте, що тренування в залах, переповнених людьми, не будуть приносити задоволення.

Оцініть душові та роздягальні

Висока ціна за абонемент не завжди свідчить про високу якість послуг фітнес-клубу. Тому який би зал ви не вибрали, обов'язково перевірте роздягальні та душові в «піковий» час. Навіть при великій кількості людей вам повинно бути зручно проходити між лавками з речами, а в душових не повинно бути черги. Про чистоту говорити не доводиться — вона повинна бути ідеальною. Це питання особистої гігієни та вашого комфорту, тому до цих пунктів слід поставитися з особливою ретельністю.

Оцініть заповненість залів групових програм

Не думаємо, що вам захочеться штовхатися на румбу або йогу в тісному приміщенні. Так що перед покупкою абонемента перевірте, чи комфортна обстановка в залах з груповими заняттями. Критично дивіться на все, починаючи з розміру приміщень і закінчуючи кондиціонуванням повітря. Також оціните кількість кардіо-обладнання: бігових доріжок, степерів і еліпсів. Перед тренуваннями вам знадобиться розминка, а якщо тренажерів мало, то подумайте чи готові ви кожен раз стояти в черзі по 20 хвилин?

Проведіть час в зоні ресепшн

10-15 хвилин в «піковий» час у ресепшн буде досить, щоб сформувати закінчене враження про фітнес-клубі. По спілкуванню співробітників, питань та скарг клієнтів можна зробити висновок про обслуговування та рівні залу. Це важливо, адже іноді один недоброзичливий погляд вбиває бажання ходити до вибраного місця. Зазвичай мережеві проекти, на відміну від «ноунейм», серйозно займаються навчанням і підготовкою персоналу, тому проблем з комунікацією з клієнтами виникати не повинно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Kinze-3600: особенности и ...
Наступна новина: AUX кабель: зовнішній ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Redmaaan - 14.02.21

Достаточно интересная и познавательная тема

аватар країна
Nvl420 - 13.02.21

Готовий дискутувати по темі?

аватар країна
DarknessRain - 13.02.21

Каменты жгут! :-D