AUX кабель: зовнішній вигляд та сфера застосування

AUX кабель: зовнішній вигляд та сфера застосування

14.02.21 00:03 0 29873

Штатна аудіосистема являє собою відому проблему автомобілів випуску колишніх років. Іноді система застаріває настільки, що найкращим виходом стає заміна магнітоли. Для сучасного автотранспорту з CD-приводом існує ефективний варіант під назвою AUX-кабель. До речі, на сайті https://ncase.com.ua/ можна купити AUX оптом в Україні.

AUX порт: загальне уявлення

У часи, коли розробка портативних аудіосистем і медіа-пристроїв тільки зароджувалися, виробники прийшли до висновку що будуть застосовувати один порт, який буде універсальним для всіх. Звичним вважається роз'єм 3,5 мм, в даний момент зустрічається в пристроях повсюдно. Саме такого діаметру роз'єми зустрічаються в різних мобільних пристроях, плеєрах на основі застосування касет, магнітолах, програвачах MP3 і в обладнанні професійного класу.

Автомобілі, оснащені подібним портом, є справжньою рідкістю. Але навіть, якщо такий роз'єм не встановлено, проблем з портами лінійного типу не виникне. Вважається, що даний універсальний роз'єм підходить для підключення антен і навушників, але це не так. За допомогою AUX кабелю слід підключати мобільні телефони та флешки на основі USB. Він відрізняється недорогою ціною і продається в будь-яких торгових точках.

Провід AUX кабелю вкрай легко впізнати. Найчастіше на обох кінцях кабелю міститься міні-штекер стандартного типу. Зовсім недавно штекер універсального типу почав випускатися, щоб встановлюватися з одного боку. На інший передбачений USB-порт / Лайтнінг. Зовні відома одна функція по підключенню портативного пристрою для відтворення до аудіосистеми, яка застаріла.

Поради щодо купівлі

Доступність AUX кабелю практично повсюдна. Не забувайте про якість кабелю, яка може істотно варіюватися. Якщо ви зовсім прагнете заощадити, то пам'ятайте про малий термін служби проводу, він буде мати недостатню довжину, і неприємним на дотик.

Існує народний міф щодо низької якості китайських товарів, але він не має під собою реальних підстав. Кабелі, як і практично все інше, також створюються в Китаї. Купуючи таку продукцію, покупець бути впевнений в тому, що вона якісна. Однак покупка AUX кабелю без бренду або по явно зниженою ціною не рекомендується.

Не остання роль відводиться якості обплетення дроту, як найважливішого елементу. Завдяки якісній тканинного обплетення, провід робиться необхідним ступенем гнучкості та міцності, в порівнянні зі звичайною ізоляцією, яка тверда та не гнучка.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Наступна новина: У США засудили 38-річного ...

КОМЕНТАРІ