ЄІБ виділить 50 млн євро на закупівлю вакцин для України – Шмигаль

ЄІБ виділить 50 млн євро на закупівлю вакцин для України – Шмигаль

14.02.21 08:35 0 375
Європейський інвестиційний банк виділить 50 мільйонів євро на закупівлю вакцин та холодильників для центрів вакцинації в Україні. Про це повідомила пресслужба Кабміну з посиланням на прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

«Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та президент Європейського інвестиційного банку Вернер Хойєр домовилися про виділення 50 мільйонів євро на закупівлю вакцин для населення України та сучасного холодильного обладнання для мережі центрів вакцинації. Відповідний лист про внесення змін до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком був підписаний під час робочого візиту прем'єр-міністра 12 лютого у штаб-квартирі ЄІБ у Люксембурзі», – йдеться в повідомленні.

За даними уряду, ЄІБ виділить кошти в межах чинного проєкту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України».

«Це розширить наші можливості в закупівлі вакцин для населення України та сучасного холодильного обладнання для мережі центрів вакцинації… Сподіваємося, що вже найближчим часом ЄІБ зможе представити новий семирічний мандат зовнішнього фінансування. Ми зацікавлені в розширенні подальшої співпраці, зокрема у сфері фінансування транспорту, енергетичного сектору та міської інфраструктури України», – сказав з цього приводу Шмигаль. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Україна домовляється з МВФ. Що буде з гривнею і доларом?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ