У Росії заарештували ще двох членів «Свідків Єгови»

У Росії заарештували ще двох членів «Свідків Єгови»

14.02.21 09:10 0 498
Суд у Москві заарештував членів релігійної організації «Свідки Єгови» Олександра Серебрякова і Юрія Темірбулатова за «участь в екстремістській організації». Про це повідомляє російська служба Радіо Свобода.

Раніше цього тижня, 10 лютого, в релігійній громаді на півночі Москви відбулися обшуки. Слідчий комітет опублікував відеозапис, на якому видно, як поліцейські вдираються до квартири одного з імовірних учасників релігійної організації і наказують йому лягти на підлогу.

Як повідомляє Європейська асоціація Свідків Єгови, поліцейські били затриманих і зв'язували їм руки пластиковими стяжками. Згодом родина одного з вірян заявила, що після обшуків у них зникла велика сума заощаджень. Імена людей, про яких ідеться, не розкриваються.

Обшуки відбулися в 16 квартирах, де, за даними російських силовиків, віряни після заборони організації в 2017 році збиралися для вивчення релігійної літератури і проводили віртуальні збори. За підсумками заходів слідчі оголосили про затримання організаторів і учасників організації «Свідки Єгови». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Росії свідка Єгови засудили до ув'язнення на 7,5 року

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кремінь розповів,де ...
Наступна новина: Негода на Львівщині скувала ...

КОМЕНТАРІ