Як вибрати спортивні лосини для спорту?

Як вибрати спортивні лосини для спорту?

16.02.21 15:10 4 3256

Сьогодні кожна людина знає, яке важливе значення для здоров'я мають помірні фізичні навантаження. В останні роки в нашій країні спостерігається збільшення інтересу громадськості до занять фітнесом. Жінки хочуть виглядати красиво в будь-якій ситуації та чудовою мотивацією для відвідування фітнес-центру можуть стати стильні спортивні лосини. Завдяки цьому одягу можна продемонструвати всі достоїнства фігури, а також вона забезпечить максимальний комфорт під час тренування. До речі, ви можете прочитати про нього більш докладно тут.

Основні переваги

Багато професійних спортсменів та фахівців в області фітнесу рекомендують саме лосини для спорту. Це пов'язано з декількома перевагами даного виду одягу:

  • Максимальна зручність під час тренінгу. Оскільки всі моделі виготовлені з тканин з високим показником еластичності, то вони не здатні перешкоджати виконанню вправ. Також в облягаючому одязі значно простіше контролювати техніку виконання рухів.
  • Універсальність. Сучасний спортивний одяг представлений на ринку в широкому асортименті. Шанувальники фітнесу легко зможуть підібрати собі лосини для роботи в зали і проведення тренування на свіжому повітрі. Для тих, хто вважає за краще тренуватися взимку на вулиці, передбачені спеціальні утеплені моделі.
  • Підвищується користь від занять. Зараз одяг для фітнесу розробляється так, щоб навантаження розподілялося рівномірно між м'язами, а також дозволяє захистити суглоби та судини нижніх кінцівок від перевантаження.
  • Привабливий вигляд. На ринку представлена величезна кількість моделей в різних кольорах. Навіть якщо вам поки не подобається ваше тіло, то ви можете придбати однотонні стягуючі лосини.

Правила вибору спортивних лосин

Комусь може здатися, що підібрати собі лосини для занять спортом буде дуже просто. Однак якщо ви налаштовані на серйозну роботу в залі, а не збираєтеся демонструвати переваги своєї фігури, то до вибору одягу необхідно підійти з повною відповідальністю. У цей момент необхідно звернути пильну увагу на кілька факторів:

  1. Тканина. В сучасних спортивних лосинах обов'язковим компонентом тканин є синтетичні волокна, наприклад, лайкра або спандекс. При цьому основа може бути будь-якою. Ще кілька років тому найкращим вибором вважався бавовна, завдяки своїй здатності відмінно пропускати повітря. Однак з розвитком технологій думку про кращу тканини для занять спортом в корені змінилася. Безумовно, бавовна продовжує і сьогодні активно використовуватися для виготовлення спортивного одягу, але найчастіше в поєднанні з поліестером. Лосини з такого матеріалу відмінно підійдуть для тих видів фітнесу, які під час тренінгу не припускають рясне потовиділення, скажімо, пілатес. Це пов'язано з тим, що бавовна довго сохне. Цього недоліку позбавлені синтетичні тканини. Слід зауважити, що сучасний одяг з такого матеріалу здатний добре пропускати повітря. Найчастіше лосини для занять фітнесом виготовляють з поліаміду або поліестеру. Також на ринку можна знайти моделі, створені з двошарових тканин. Особливість такого одягу полягає в тому, що вона сприяє швидкому відведенню вологи від тіла і її подальшому випаровуванню.
  2. Фасон. Нерідко лосини зовні дуже схожі, але між різними моделями все ж є деякі відмінності. В першу чергу мова йде про довжину виробів. Найбільш короткими є шорти-лосини - моделі висотою вище колінного суглоба. Вони відмінно підходять для проведення занять в залі з невисоким навантаженням на нижні кінцівки. Дещо меншою популярністю серед дівчат користуються лосини довжиною до середини литок. Річу тім, що вони візуально вкорочують ноги. У більшості випадків оптимальним варіантом є моделі класичної довжини - до щиколотки. Не менш важливим моментом при виборі є висота посадки і пояс. В першу чергу сділ звернути увагу на моделі з високою талією. Це не пов'язано з сучасними тенденціями в моді. На практиці в такому одязі значно зручніше виконувати рухи з високою інтенсивністю. Лосини з низькою посадкою будуть мати гарний вигляд на струнких дівчатах, але при кожному присіданні або нахилі будуть сповзати. В результаті вам доведеться постійно підтягувати одяг, а це може доставити серйозні незручності.
  3. Розмір і колір. Підбір одягу за розміром має вкрай важливе значення. Модель, на яку ви звернули увагу, повинна щільно облягати тіло, але при цьому не сильно обтягувати. Безумовно, лосини добре розтягуються, але ця властивість має певні межі, та й тренуватися в тісному одязі вкрай незручно. Головним параметром при виборі лосин для занять фітнесом є обхват стегон. Також потрібно враховувати обхват талії і зріст. Що стосується колірної палітри, то тут в першу чергу слід орієнтуватися на особисті переваги. Якщо ви хочете виглядати більш стрункою, то зверніть увагу на темні тони. Також відмінним варіантом можуть стати лосини з смужками по боках. Такі моделі візуально подовжують силует. Практично в будь-якій ситуації актуальним буде сірий колір. При цьому модель не обов'язково повинна бути однотонною, а може доповнюватися кольоровими вставками. Впевненим у собі дівчатам відмінно підійдуть різнокольорові лосини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)
Наступна новина: Лікування алергії: що ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
EvilKit - 16.02.21

О чем глаголят все эти люди в комментах?

аватар країна
acid_street - 16.02.21

Хорошая статья, узнал много нового!)

аватар країна
xewseyx - 16.02.21

Хе-хе, мій перший коммент :)

аватар країна
Dmezik - 16.02.21

Очень понравилась ваша статья