Лікування алергії: що потрібно знати?

Лікування алергії: що потрібно знати?

16.02.21 15:34 4 765

Згідно нещодавніх досліджень алергія всіх типів - від носової та сезонної до шкірної та харчової - стрімко зростає. На жаль, ліки від алергії, які могли б вас раз і назавжди позбавити вас від цього захворювання, ще не винайдені. Але полегшити свій стан і по максимуму зменшити негативні прояви у ваших силах. Ну а далі, ми детально поговоримо як це можна зробити.

Використання тестування на алергію для виявлення алергенів

Проведення тесту на алергію є найкращим і єдиним способом визначити, які саме алергени викликають у вас алергічні реакції. Цей тип тестування може зайняти багато часу і є дещо незручним, але, як би там не було, дуже важливо визначити, які алергени викликають порушення у вашому організмі. Коли ідентифіковані алергени, медичні працівники можуть створити індивідуальні плани лікування, які допоможуть покращити загальний стан здоров’я та знайти полегшення.

При цьому можна застосовувати два типи тестів на алергію:

  • тестування голкою;
  • тестування без голки, відоме як електродермальний скринінг.

Обидва ці тести беруть специфічні алергени (наприклад: цвілі, пил або лупу тварин, пилок, хімікати, чутливість до їжі та гормони) і вводять їх в організм. Якщо організм реагує на конкретний алерген, передбачається, що саме він відповідає за алергію.

Пошук полегшення алергії при акупунктурі

Використання голковколювання для алергії стало дуже популярним варіантом лікування для людей, які відчувають свербіж, сльозотеча, чхання та закладеність носа, спричинені сезонною алергією. Цей метод лікування популярний, оскільки він відносно безболісний і результати можуть бути майже миттєвими.

При використанні голковколювання для алергії крихітні голки вставляються безпосередньо під поверхню шкіри. Голки розміщуються в певних точках тіла, які співвідносяться із симптомами, які ви відчуваєте. Під час сеансу акупунктури може знадобитися певна маніпуляція голкою. Однак весь процес практично безболісний.

Алергікам подобається використовувати голковколювання, оскільки це може забезпечити тривале полегшення симптомів. Деякі пацієнти навіть відчувають полегшення симптомів протягом декількох хвилин після першого прийому.
Отримайте полегшення від симптомів алергії за допомогою функціональної медицини та харчування
Функціональна медицина та харчування зосереджені на оцінці вашої щоденної діяльності та звичок, а також на виготовленні рекомендацій, які можуть допомогти полегшити симптоми алергії. Деякі із змін, які можна рекомендувати, включають:

  1. Зміни в харчуванні. Сюди відноситься відмова від їжі, яка не підходить для вас, і заміна її їжею, яка може підсилити вашу імунну систему.
  2. Зміни способу життя. Вам потрібно більше займатися спортом, кинути палити та зменшити стрес.
  3. Харчові добавки. Сюди відноситься використання вітамінів для доповнення поточного споживання їжі та підвищення імунної системи.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 118)
Наступна новина: Как часто вам нужно ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Gago_77 - 16.02.21

Позволю себе не согласится с вами

аватар країна
t0pall - 16.02.21

поза конкуренцією

аватар країна
Tacid - 16.02.21

Великолепная идея

аватар країна
Vlom1 - 16.02.21

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.