Особливості та переваги газових котлів ATTACK

Особливості та переваги газових котлів ATTACK

16.02.21 17:02 0 615

Пошук газового котла — складна та клопітка справа, з огляду на різноманіття існуючих пропозицій щодо опалювального обладнання на нашому ринку. Починаючи пошук опалювального обладнання, ми, в першу чергу, консультуємося зі знайомими, дивимося, як у них працює котел, які плюси та мінуси в роботі їх системи, які у них фінансові витрати на підтримку комфорту в будинку. Як варіант — довіряємося інтернету або сторінок спеціалізованих видань. Першочергове завдання завжди стоїть отримати кваліфіковану консультацію і, звичайно ж, придбати економічне устаткування за розумною ціною, з високим ККД, і щоб обслуговування було на професійному рівні, і запчастини, в разі чого, не доводилося б чекати, і щоб ціна на них була б невисока. Доводиться шукати «золоту середину». І така «золота середина» є — це газові чавунні котли словацької компанії ATTACK. До речі, в Україні їх можна придбати у компанії "Богемія": https://bogemia.com/.

Чому саме котли ATTACK?

Компанія ATTACK з 1967 року виробляє опалювальне обладнання. В асортименті є настінні та підлогові газові котли, твердопаливні газогенераторні та чавунні котли, акумулюючі ємності, сонячні колектори й багато іншого. Система управління якістю на виробництві організована відповідно до стандарту ISO 9001 і щорічно проходить перевірку фірми "BureauVeritasQualityInternational". Власна випробувальна лабораторія, дозволяє регулярно проводити випробування опалювального обладнання, тестувати нові конструктивні елементи та технології.

Фірма АТТАСК — найбільший словацький виробник опалювального обладнання. Строгий відбір персоналу допомагає компанії підтримувати високу планку якості виробництва. Продукція компанії ATTACK поставляється не тільки в Словаччині, а й за кордоном, про що свідчать нагороди на найбільших світових виставках.

ATTACK використовує для виробництва своїх котлів комплектуючі тільки кращих європейських марок. Це означає, що вся продукція, що випускається відрізняється якістю та надійністю, тому і відносно невисока (особливо якщо порівнювати з конкурентами) вартість устаткування є величезним плюсом. Газові котли ATTACK, що поставляються на український ринок, володіють всіма необхідними сертифікатами та ідеально підходять для роботи в Україні.

Всі котли оснащені автоматикою Honeyell або SIT, що забезпечують надійну, безпечну і, найголовніше, економічну роботу при мінімальному обслуговуванні. Газові котли АТТАСК обладнані високоефективними пальниками італійської фірми Polidoro.

Переваги газових котлів ATTACK:

  • Надійний теплообмінник котла, виготовлений з високоякісного чавуну, що забезпечує термін служби котла не менше 20 років.
  • Адаптовані до низького тиску газу.
  • Абсолютно безшумний пальник, виготовлений з нержавіючої сталі, що економно витрачає газ.
  • Простота монтажу та обслуговування, що економить ваші гроші на сервісі обладнання.
  • Вигідна в порівнянні з конкурентами ціна.
  • Невисока вартість запчастин.
  • Можливість роботи декількох котлів в каскаді.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 101)
Попередня новина: Как часто вам нужно ...
Наступна новина: Муж на час – домашний ...

КОМЕНТАРІ