Маша Єфросініна,Тоня і Ніна Матвієнко,Аделіна Делі,Ірма Вітовська та Ірина Данилевська показали себе у незвичних образах

Маша Єфросініна,Тоня і Ніна Матвієнко,Аделіна Делі,Ірма Вітовська та Ірина Данилевська показали себе у незвичних образах

17.02.21 11:15 0 941

10 лютого у студію «Сніданку з 1+1» до Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір завітав зірковий фотограф Ростислав Ріпка – автор найбільшого в Україні проєкту у легендарному французькому стилі аркур  «Натхнення».

Ростислав прийшов до студії  зі своєю вже надрукованою фотокнигою «Аркур. Натхнення», котру щойно передали з видавництва. Цей фотоальбом Ріпка з командою готували впродовж року і присвятили жіночій красі. Автор задумав його створити до 15-річчя творчої діяльності. Меценаткою фотопроекту стала Світлана Мацола.

Колекційний тираж артбуку, видавництва Book Chef,  - був знятий у легендарному французькому стилі Аркур, якому вже понад 80 років. Це ефект поєднання кінематографа і фотомистецтва, гра світла і тіні. Портрети і цитати 37 зірок прикрасили видання. Дуже складний друк, майже ювелірна робота у передачі чорного, сірого, білого кольорів, матова і глянцева ламінації, технологія Даутону, а у Швеції був замовлений спеціальний білий матовий папір, який не створює відблисків.  Якість європейського рівня.

Перша зірка в книзі, її портрети на перших сторінках,  – це Людмила Барбір, ведуча 1+1. Саме з фотосесії Люди все почалося. Гігантський портрет Барбір у стилі Аркур був торік показаний на тижнях моди. Слова, які написала телезірка, для книги, звучать так: «Три речі, що ніколи не повернути назад: слово час і можливість».

В ефірі Сніданку з 1+1 Ростислав Ріпка у присутності прекрасних українських співачок Ніни і Тоні Матвієнко, які також потрапили в об’єктив фотографа, розсекретив імена ще декількох своїх муз. Ними стали: відома телеведуча Маша Єфросиніна, акторка Ірма Вітовська, засновниця UFW Ірина Данилевська та танцівниця, учасниця «Танці з зірками» Аделіна Делі.  Всі вони є героїнями колекційного фотоальбому Натхнення та отримали перші в своєму житті портрети у французькому стилі аркур.

Ріпка розповів, що запланував зробити Маші Єфросиніній образ, як у Одрі Хепберн. Тому стиліст Тетяна Федорова спеціально підібрала для Маші сукню по фігурі з колекції Каті Сільченко. Доповненням до стилю стала хустка, довгі рукавички з органзи, а довершенням образу - окуляри.

Ірмі Вітовській придумали два образи. Перший вийшов у стилі провансу, де Ірма постала в прозорій сукні у горошину, мереживних рукавицях з прорізями для пальців і в шапці канотьє. Як сказав фотограф, йому хотілося показати Ірму кінодівою. Для другого образу - стилісти зробили для Ірми голлівудський стайл - незвичну для неї зачіску з довгими білявими локонами, а також підібрали блискучу довгу сукню з паєтками.

У Тоні та Ніни Матвієнко була спільна фотосесія, - мама і донька з’явилися разом у кадрі. Дуже художня робота. Тему кіно Тоня потім продовжила в своїй новій музичній відеороботі на пісню «Вітер».

«Для мене Тоня і Ніна Матвієнко – нероздільні. У них навіть голоси дуже схожі й їхні голоси - це дійсно душа України. Мені хотілося передати їх доброту, легкість, внутрішній взаємозв'язок, любов матері та доньки», - прокоментував Ростислав Ріпка.

Танцівницю Аделіну Делі фотограф побачив дуже ніжною, тому у її образі сукнею стали квіти півонії.

Для Ірини Данилевської образ підбирав дизайнер Кирило Харитонцев зі своєї колекції. Дуже яскраві аксесуари з пір’я та чокер на шию.  Ірина показала себе у гангстерському, хуліганському образі в стилі Чикаго 20-х років минулого століття.

Нагадаємо, напередодні на величезному екрані ТСН були презентовані вишукані чорно-білі фотопортрети зірок Марічки Падалко, Алли Мазур, Наталії Мосейчук, Соломії Вітвіцької та Лідії Таран з книги «Натхенння». На рівні з Монікою Белуччі, Едіт Піаф, Марлен Дитрих, як визнання таланту та успіху, вперше в Україні 37 найвідоміших українських жінок телебачення, музики, кіно, спорту отримали портрети французького harcourt.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 113)
Попередня новина: Для опорних лікарень ...
Наступна новина: Росія: засудженого за два ...

КОМЕНТАРІ