Підвісний світильник для кухні: як вибрати

Підвісний світильник для кухні: як вибрати

17.02.21 16:23 12 471

Грамотно організований сценарій світла на кухні - це не тільки запорука чудового настрою, але й також прекрасна можливість створити потрібну атмосферу для спілкування в теплому колі родини або друзів. Про те, як правильно вибрати підвісний світильник для кухні, підкажуть фахівці інтернет-магазину Arhome.

світильники

Чому підвісні світильники для кухні настільки популярні?

Широкий асортимент, варіації кольору, розмірів, форм-факторів та дизайнів вивели підвісні світильники на перше місце при організації світла на кухні. Їх красивий та сучасний вигляд дозволяє створити цікаву багатогранну гру світла в приміщенні, що надає інтер'єру особливого шарму. І хоча стельові світильники купують також часто, для реалізації сучасного інтер'єру без підвісних конструкцій просто не обійтися. З таким доповненням кухня виглядає більш гармонійно і збалансовано.

підвісні світильники

Використання підвісних світильників робить можливим створення в квартирі власного бару з виділеної стійкою, з їх допомогою можна реалізувати фантастичний будиночок з місячним сяйвом, комфортну зону релаксу та багато іншого. Це також прекрасний варіант для зонування простору.

Різноманіття моделей дозволяє підібрати варіант як для підсвічування окремих робочих зон, так і для повного висвітлення всієї площі приміщення.

Як не помилитися з вибором?

Одинарний світильник часто стає завершальною крапкою і повноцінним прикрасою зони відпочинку на кухні. Вони можуть збиратися в групу або ж використовуватися як самостійна одиниця. Примітно, що навіть світильники різних моделей (з відмінними плафонами і підвісами) цілком можуть бути сусідами на одній кухні.

кухонний світильник

У сучасних інтер'єрах досить часто звичні всім люстри замінюються багатолампових підвісними конструкціями. Що стосується освітлення, то якість і обсяг світла буде нітрохи не гірше, а от зовнішній вигляд такого світильника в рази відрізняється в кращу сторону.

У просторі кухні важливо зберегти особливу атмосферу тепла і затишку. Світло в цьому плані відіграє дуже важливу роль: ні занадто тьмяний, ні надмірно яскравий він не дозволить домогтися потрібного ефекту. Вибір освітлювального приладу, як, втім, і яскравість лампочок, суто індивідуальний.

Але якщо брати деякі усереднені поняття, то слід постаратися вибрати однолампові підвісні світильники або ж конструкції з декількома лампочками, які зможуть видати різний рівень освітленості.

світильник з кількома лампочками

Для легкого підсвічування обіднього столу краще придбати низький кухонний підвіс з довгим шнуром і плафоном у вигляді кулі (яскравого або ж в тон кухонного гарнітуру).

кухонний світильник

Якщо в інтер'єрі присутні старовинні меблі, підкреслити обраний стиль допоможуть світильники з абажуром з тоненьких металевих або шовковистих ниток.

підвісні світильники для кухні

У кухнях мінімалістичного дизайну доречно використати світильники з плафонами кубічної форми. А в простори в стилі модерн гармонійно "вписуються" екстравагантні металеві прилади у вигляді конуса з міді або алюмінію.

світильник arhome

У цікавому виконанні пропонуються підвіси для кухонь в стилі ретро. Візуально такі підвісні світильники схожі на саморобні, тільки ось в правильності форми, точності силуету і витонченості ліній не складно вгадати роботу професіоналів.

світильник для кухні

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 122)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Pollitra_sveta - 17.02.21

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
iamDich - 17.02.21

класс!

аватар країна
Skydarin - 17.02.21

Сайт супер, побільше б таких!

аватар країна
MahLazor - 17.02.21

Я присоединяюсь ко всему выше сказанному.

аватар країна
userno5 - 17.02.21

вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах

аватар країна
DESTROY69 - 17.02.21

Сколько ж можно говорить…

аватар країна
Qooq777 - 17.02.21

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.

аватар країна
YlnO1 - 17.02.21

Всегда приятно читать умных людей. Спасибо!

аватар країна
vasyakiller - 17.02.21

мысли здравые, но тяжело читать, не знаю почему.

аватар країна
bitckoin11 - 17.02.21

Блог сделан очень профессионально, и легко читается

аватар країна
Mordovianec - 17.02.21

Спасибо, статья очень помогла.

аватар країна
B1EEE - 17.02.21

Автор, а Вы в каком городе живете если не секрет?