МЗС України не має офіційної інформації про загибель чоловіка,вбитого ФСБ на кордоні з Росією

МЗС України не має офіційної інформації про загибель чоловіка,вбитого ФСБ на кордоні з Росією

18.02.21 09:59 0 336
Міністерство закордонних справ України не має офіційної інформації щодо загибелі українця Євгена Голубєва у грудні 2020 року на кордоні з Росією. Про це повідомили в МЗС у відповідь на запит Радіо Свобода.

«Незважаючи на неодноразові звернення Посольства України в Російській Федерації до Міністерства закордонних справ та правоохоронних органів РФ, станом на 15 лютого 2021 року російська сторона офіційно не підтвердила факт загибелі Євгена Голубєва на території Росії… Офіційна інформація щодо обставин загибелі Євгена Голубєва у МЗС України наразі відсутня», – розповіли в МЗС.

У міністерстві додали, що за даними МЗС Росії, Голубєв залишив територію Росії 30 березня 2019 року.

Читайте також: ДПСУ: бойовики продовжують блокувати дорожні коридори навпроти КПВВ на Донбасі

Як повідомляло Радіо Свобода, на території Росії в ніч на 4 грудня 2020 року загинув громадянин України, житель Сумської області Голубєв Євген Володимирович (1 березня 1993 року народження).

За словами співрозмовника Радіо Свобода, вбитий добре відомий місцевим правоохоронцям, був фігурантом кількох кримінальних справ, звинувачувався у хуліганстві та розбої. Часто їздив до прикордонної з Україною Бєлгородської області, де мав друзів. Як кажуть його знайомі, неодноразово організовував там вечірки на озерах «для своїх», які полюбляють рибалити.

Водночас співрозмовник Радіо Свобода у правоохоронних органах зазначив, що попри кримінальне минуле вбитого чоловіка, фактом залишається те, що представники Федеральної служби безпеки Росії вбили цивільну особу і не продемонстрували ніяких доказів його агресивних дій при затриманні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: В СБУ повідомили про чергове викриття «агентів ФСБ», які збирали секретні дані у військовій сфері

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ