На Тернопіллі військовослужбовці 44 артилерійської бригади повернулися додому

На Тернопіллі військовослужбовці 44 артилерійської бригади повернулися додому

18.02.21 10:06 0 348
Військовослужбовці 44-тої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола повернулися із зони ООС додому. Військових замінять там їхні колеги, які виконуватимуть завдання із забезпечення охорони громадського порядку.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук подякував бійцям за їхню службу та побажав, щоб вони завжди поверталися додому цілі та неушкоджені.

«Дорогі військовослужбовці 44-тої окремої артилерійської бригади, ви прибули зі Сходу нашої держави де боролися з агресором, який прагне захопити частину нашої країни. Вас на посту замінили бойові побратими, котрі не менш гідно будуть виконувати свій обов'язок! Ви несли службу в бойових, надзвичайних умовах. Але ця небезпека не лякала вас, тому що ви справжні патріоти та чесні люди», - зазначив заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук.

За успішне виконання поставлених завдань та відвагу військовослужбовців нагородили нагрудними знаками та подяками. Також заступник голови облдержадміністрації вручив відзнаки військовим за службу Україні.

«Я певен, що під час служби ви повною мірою проявили свої професійні навички, доброчесність і високі моральні якості. Гідно виконували усі поставлені перед вами завдання. Від імені усіх жителів області дякую Богу, що ви повернулися в повному складі додому», - сказав Ігор Гайдук.

Додамо, що 44 окрема артилерійська бригада була створена у вересні 2014 р. в м. Яворів на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Уже на початку 2015 року вона отримала пункт постійної дислокації в м. Тернопіль на базі розформованої у 2013 році 11-ї окремої гвардійської артилерійської бригади.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МЗС України не має ...
Наступна новина: На міжбанку стабілізувалися ...

КОМЕНТАРІ