Як створити та просунути свій канал на YouTube?

Як створити та просунути свій канал на YouTube?

22.02.21 09:46 0 1778

Мільярди людей по всьому світу дивляться відео на YouTube. У чому секрет популярності цього відеохостингу? Він простий і зручний у використанні, а головне — дає широкі можливості для самовираження. Якщо у вас є свій канал на Ютубі, ви можете спробувати себе в самих різних сферах: музика, стендап, летсплеї, критика, журналістика — чим би ви не займалися, ваш голос обов'язково почують! А якщо ваш канал користується достатнім успіхом, у вас є шанс ще й непогано при цьому заробити. В якості прикладу, рекомендуємо переглянути наступний канал https://www.youtube.com/channel/UCR2TByijMjS94eQzuaJ5mAg. Ну а далі, ми розповімо як створити даний канал.

Створення каналу на YouTube: з чого почати?

В першу чергу вам необхідна хороша ідея. Подумайте про те, що цікаво вам і що може зацікавити інших користувачів. Зверніть увагу на те, що зараз популярно на YouTube, - можливо, ви знайдете себе в одному з популярних напрямків.

6 найбільш популярних напрямків на YouTube:

  1. Відеоблоги та інформаційні ролики.
  2. Мода та б'юті-блоги.
  3. Відео на ігрову тематику та летсплеї.
  4. Комедійні скетчі та стендап.
  5. Огляди фільмів, вірусних відео, ігор і гаджетів.
  6. Музичні кліпи.

Більш складний варіант — придумати свіжий, оригінальний формат. Спробуйте зробити те, чого ще ніхто не робив до вас, і ви можете якось прокинутися знаменитим.

Поради по просуванню каналу

Ви створили та налаштували власний канал — саме час задуматися про те, як правильно його просувати, щоб залучити якомога більшу глядацьку аудиторію. Ось кілька корисних порад, як це зробити:

  • Завжди додавайте опису до завантажуваних відео. Саме на основі цих описів YouTube розпізнає тематику ваших роликів і визначає, чи показувати їх іншим користувачам в розділі рекомендованих відео. Вдалий опис сприяє більшій кількості переглядів і дозволить ролику не загубитися серед тисяч інших на ту ж тему.
  • Завантажуйте оригінальні картинки прев'ю до відео. Зверніть увагу, що картинки будуть показуватися в зменшеному вигляді, тому найкраще розміщувати на них короткий текст з дуже великим шрифтом — це також допоможе привернути увагу користувачів.
  • Додавайте посилання на свої сторінки в соцмережах, свій сайт і підписку на ваш канал. Посилання варто розміщувати в описі та в самому відео. Так ви зможете підвищити свої шанси зібрати значну базу підписників. Використовуйте «анотації» - активні посилання, які можна помістити безпосередньо в відео.
  • Використовуйте відповідне ПО, щоб створювати якісний контент. Чим вища якість вашого контенту, тим більше переглядів буде у ваших роликів. Користуйтеся перевіреними програмами для створення відео. Це дозволить вам легко і просто відредагувати будь-який матеріал, знятий на веб-камеру або інший пристрій для фільмування.
  • Закликайте людей підписуватися на ваш канал у своїх відео. Беріть приклад з професіоналів — закликайте глядачів ставати підписниками. Так ви зможете майже гарантовано забезпечувати постійний приріст аудиторії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 97)

КОМЕНТАРІ