Міноборони Росії проведе в Криму навчання повітряно-десантних військ

Міноборони Росії проведе в Криму навчання повітряно-десантних військ

22.02.21 12:12 0 364
Міністерство оборони Росії планує провести навчання повітряно-десантних військ в включеному Криму, заходи заплановані на березень. Про це повідомляє проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії з посиланням на пресслужбу відомства.

«У середині березня на полігоні«Опук»в Криму, під керівництвом командира Новоросійського гвардійського десантно-штурмового гірського з'єднання гвардії генерал-майора Андрія Суховецького відбудеться командно-штабне навчання з гвардійським десантно-штурмовим Кавказьким казачим полком зі Ставрополя і гвардійським артилерійським полком з Анапи», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ повідомила про збереження загрози російського вторгнення

Як зазначає російське відомство, під час навчань десантники будуть відпрацьовувати десантування особового складу і техніки на незнайомий майданчик. Крім того, вони мають захопити об'єкти умовного противника і утримувати їх до прибуття основних сил з'єднання.

«Також десантно-штурмові підрозділи ВДВ відпрацюють висадку на необладнане морське узбережжя з великих десантних кораблів Чорноморського флоту Росії і оборону морського узбережжя від висадки морського десанту умовного противника», – додали у російському Міноборони.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ