З якого дерева краще купити ліжко?

З якого дерева краще купити ліжко?

25.02.21 22:31 2 920

Облаштовуючи спальню Ви рано чи пізно зіткнетеся з дилемою вибору меблів і основний елемент якому потрібно приділити максимум уваги — це ліжко. Спальне ложе створює настрій кімнаті, то яким воно буде, залежить і від дизайну, і від матеріалу виробу. І зовнішній вигляд звичайно важливий, але не забудьте вивчити склад, з чого виготовлена вподобана Вам модель. Далі, ми постараємося розкрити всі переваги найбільш популярних сортів дерева використовуються у виготовленні ліжок. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину Дрімка, в якому безпосередньо можна придбати дерев'яне ліжко у Львові.

Ліжко з Бука — позитивна енергетика

Ліжка з бука славляться високою міцністю, вважається що цей вид дерева володіє позитивною енергетикою і створить в спальні приємну атмосферу, що сприяє якісному відпочинку заряджаючи бадьорістю на цілий день. Бук — це тверда порода дерева за своїми характеристиками близька до дуба, але більш лояльна за ціною. Деревина легко піддається обробці та тонуванню.

Ліжко з ясеня — практичність та стійкість

Дана порода дерева має високу міцність, стійка до деформацій та температурних коливань. За структурою нагадує червоне дерево, а в міцності не поступається дубу, при цьому більш доступна за ціною. Якщо Вам потрібно надійне довговічний виріб тоді ясен відповідний варіант, до того ж він чудово підходить для патинування, яке останнім часом набуло популярності. Ліжко з ясеня прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр, і якщо вам потрібна міцна та довговічна модель, але варіант з дуба перевищує бюджет тоді виріб з ясена то що Вам потрібно!

Ліжко з дуб — неперевершена сила та міць

Дуб — благородна і, напевно, найміцніша деревина. Він має безліч переваг: твердість, міцність, стійкість до різні впливів, довговічність, легко переносить як перепад температури, так і вологості. До всіх його переваг додамо його цінність як енергетичного донора, вважається що він володіє позитивною енергією і здатний її передати, тому сон на дубовому ліжку подарує Вам заряд бадьорості та сили на весь день.

Ліжко з Сосни — здоров'я та сприятливий мікроклімат

Сосна — серед споживачів має попит за рахунок доступної ціни. Дерево м'яке і в'язке за рахунок чого кріплення добре тримають каркас. За що ж вибір падає на ліжко з сосни, в першу чергу за її особливу антисептичну властивість, адже за рахунок утримання хвойної смоли деревина володіє знезаражувальним ефектом, очищає повітря та створює приємний мікроклімат. Ліжко з сосни навіть після обробки через час зберігає хвойний аромат.

Ліжко з Вільхи — недорого та витончено

Вільха ще один вид м'якої деревини за доступною ціною. Матеріал не відрізняється високою міцністю, але рівномірна структура полегшує обробку та сприяє створенню будь-якої форми, так само дереву властивий приємний червонуватий відтінок. Ліжко з вільхи підійдуть тим, хто шукає недороге ліжко з натурального дерева.

Ліжко з Гевеї — надійність та екзотичність

Гевея — екзотичне дерево, що росте в тропіках, завдяки чому має стійкість до впливів температури та вологи. По міцності можна порівняти з сосною. Ліжко з гевеї універсальний вибір виріб середній за ціною, не боїться перепаду температури.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 123)
Попередня новина: 4 способа выучить ...
Наступна новина: Переваги доставки суші ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
HIPOLY - 25.02.21

Знакомый стиль...

аватар країна
ffrreeeemmaann - 25.02.21

Супер! Автору - респект:)