У Рівненській області до 8 років ув’язнення загрожує поліцейському,який побив сарненчанина

У Рівненській області до 8 років ув’язнення загрожує поліцейському,який побив сарненчанина

26.02.21 08:35 0 340
Рівненською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно працівника Головного управління Національної поліції в Рівненській області, якому інкриміновано перевищення службових повноважень та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 365, ч. 1 ст. 121 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 01.11.2020, близько 15 год. 35 хв., інспектор роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в області, будучи відрядженим у районний відділ поліції, перебуваючи на території автовокзалу у м. Сарни, маючи на меті показати свою перевагу як працівника правоохоронного органу, перевищив службові повноваження, та наніс тяжкі тілесні ушкодження 26-річному місцевому жителю. Причиною конфлікту, за даними слідства, стали образи потерпілого на адресу працівника поліції.

Досудове розслідування проводили слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому,

Санкція статтей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ