Поширені проблеми з антипригарним покриттям

Поширені проблеми з антипригарним покриттям

27.02.21 10:35 3 5544

Сковорідки бувають різних типів, і це один з основних предметів для кухні. Коли вони мають спеціальне покриття (більш популярне, як тефлон) для запобігання прилипання їжі, вони продаються як антипригарні сковороди. Купівля кращої антипригарної сковороди має свої переваги, особливо в управлінні більш легким і веселим процесом приготування. Як випливає з назви, така сковорідка не дасть їжі прилипнути до поверхні, тому перевертати її буде набагато легше. А оскільки на поверхні не залишається прилиплі продукти, очищення також спрощується. Тобто, вам не доведеться витрачати багато часу на миття сковороди.

Однак ви повинні розуміти, що покриття сковороди не може служити в вічно. При використанні металевого посуду поверхня може бути подряпана. Застосування абразивної серветки може привести до пошкодження покриття. Поєднання інтенсивного використання, часу та накопичення їжі (і жиру) також може привести до відколів, пошкодження або зносу поверхні. Якщо таке трапляється, ваша сковорода може бути джерелом можливих проблем зі здоров'ям, і тоді ви повинні купити нову. Ось чому знання методів відновлення такої поверхні або покриття може бути корисним. Нумо розберімося. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Новафлон": https://novaflon.com/home-ru/, яка безпосередньо займається нанесенням і ремонтом протипригарного тефлонового покриття.

Методи відновлення антипригарного покриття

Є 2 способів відновлення сковороди:

  • За допомогою антипригарного спрею. Для цього вам необхідно ретельно вимити сковороду і переконатися, що на поверхні не залишилося залишків їжі. Постарайтеся добре висушити її. Купуйте спрей для обробки посуду в магазинах товарів для будинку (або онлайн). Використовуйте спрей на сковороді. Переконайтеся, що у внутрішній частині сковорідки рівне і товсте покриття. Потім розігрійте духовку до 200 градусів за Цельсієм протягом 10 хвилин. Поставте сковороду в духовку і залиште на 45 хвилин. Вимкніть духовку. Залиште сковороду всередині духовки та дайте їй охолонути. Не потрібно відкривати духовку. Якщо сковорода повністю охолола, ви можете вимити її знову. Використовуйте губку і мило для посуду. При зберіганні сковороди переконайтеся, що ви використовуєте роздільник, щоб ніщо не дряпало поверхню.
  • За допомогою спеціальної суміші. Ще один спосіб відновити тефлонову сковороду — приготувати спеціальну суміш. Змішайте половину чашки білого оцту, дві столові ложки харчової соди та чашку води прямо на сковороді (на тій, яку ви хочете полагодити). Дайте складу з'єднатися та поставте сковороду на плиту. Нагрійте суміш до кипіння і прокип'ятіть протягом 10 хвилин. Ви можете очистити сковороду, а потім повторно обробити її, розтираючи рослинну олію прямо на поверхні. Робіть втирання, поки воно ще тепле або принаймні кімнатної температури. Повторна обробка важлива, якщо ви хочете знову зробити свою сковорідку антипригарною.

Є й альтернативні способи відновлення без вашої безпосередньої участі:

  1. По-перше, ви можете звернутися в компанію або службу, що спеціалізується на покритті тефлоном сковорідок і каструль. Ці компанії зазвичай знають, як обробляти зношені або пошкоджені тефлонові сковорідки. Можливо, вам доведеться витратити додаткові кошти, але ви гарантовано отримаєте відмінний результат, який зробить ваші сковорідки як новими.
  2. Інший спосіб — звернутися до виробника. Авторитетні компанії, що виробляють високоякісні сковороди, зазвичай надають гарантію, яка може допомогти з ремонтом і повторним покриттям.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 104)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
mrkstblv - 27.02.21

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
ZOZOZOZOZOZOZ - 27.02.21

Знакомый стиль...

аватар країна
Hipperast - 27.02.21

Действительно интересная тема.