Перетяжка салону авто: плюси та мінуси

Перетяжка салону авто: плюси та мінуси

01.03.21 09:41 0 529

При експлуатації автомобіля найбільшому зносу піддається салон. Тканина або шкіра поступово покриваються плямами й вбирають запахи, а при зовнішньому впливі оббивка може порватися, зіпсувавши вид машини. З цієї причини потрібно періодично проводити ремонт, щоб тримати машину в хорошому стані. Для цього можна перетягнуті стелю в авто або замінити оббивку крісел. Окрім того, перетяжка салону необхідна й для підвищення комфорту поїздки, вона створює оптимальні умови для водія та пасажирів. До речі, в Києві перетяжку салону ви можете зробити в автосалоні https://car-expert.com.ua/.

Переваги перетяжки салону

Послуги з перетяжки надаються з попереднім підбором матеріалів. Для цього можуть використовувати такі варіанти, як: спеціальні синтетичні тканини для стель, нетканий карпет з підвищеною стійкістю до зносу, автолінолеум на підлогу. Основними перевагами заміни оббивки авто є:

  • можливість освіжити салон, особливо при ПОКУПЦІ б/у автомобіля;
  • усунення неприємного запаху, який увібрався в текстиль;
  • відновлення форми сидінь та підвищення ергономіки (змінюється не тільки оббивка, а й наповнювач);
  • усунення дискомфорту, відновлення нормальної форми спинки, сидіння та підголівника.

Для крісел використовується термовініл, велюр, екошкіра або натуральна шкіра. Широка палітра відтінків дозволяє повністю відновити зовнішній вигляд салону або змінити його відповідно до ваших побажань.

Недоліки перетяжки салону:

Виконання перетяжки оббивки в салоні не так багато. В основному, це:

  • Сморід пов'язаний з тимчасовими та фінансовими витратами, оскільки на час виконання робіт машина буде перебувати в сервісному центрі. При заміні шкіряної оббивки витрати можуть бути досить великими, що пов'язано з особливістю використовуваного матеріалу.
  • Ризики самостійної перетяжки. Не маючи достатньо досвіду у виборі матеріалів та проведенні подібніх робіт, можна тільки зіпсувати зовнішній вигляд салону та даремно витратити гроші.

Висновки

Оббивка салону автомобіля більше інших деталей інтер'єру схильних до зносу та пошкоджень. Вона вбирає сторонні запахи, може бути пошкоджена гострими предметами, швидко зношується навіть при правильному догляді. Щоб виключити подібні проблеми, рекомендується відразу звернути до майстрів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)
Попередня новина: Комплект гидравлики на ...
Наступна новина: Сервер для малого бізнесу: ...

КОМЕНТАРІ