Навального привезли в колонію – ЗМІ

Навального привезли в колонію – ЗМІ

01.03.21 13:11 0 505
Російського політика Олексія Навального, етапованого цього тижня з московського СІЗО «Матроська тиша», доправили в колонію у Володимирській області Росії, повідомили виданню РБК у громадській спостережній комісії Москви.

«Ми можемо підтвердити, що він зараз перебуває в одній з установ УФСВП по Володимирській області. Зараз він – на карантині», – сказав член комісії Олексій Мельников.

Ймовірно, Навальний перебуває у колонії №2 в місті Покрові, проте офіційно ця інформація поки що не підтверджена.

Про те, що Навального збиралися доставити в колонію в Покрові, повідомив напередодні сайт «Ярновости» з посиланням на свої джерела. учасник фонду «Русь сидящая» Руслан Вахапов із посиланням на засуджених цієї колонії підтвердив «Відкритим медіа», що Навальний дійсно доставлений туди.

Згідно із законом, ФСВП повинна повідомити родичам про місце перебування ув'язненого в десятиденний термін – ймовірно, тоді і треба чекати офіційного підтвердження наведеної вище інформації.

Навальному по поверненню в Росію після лікування в Німеччині від отруєння «Новачком» замінили умовний термін ув'язнення на реальний. Цього тижня його етапували з московського СІЗО в колонію.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Казахстані на мітингах ...
Наступна новина: Когда стоит записаться на ...

КОМЕНТАРІ