Сервер для малого бізнесу: що потрібно знати?

Сервер для малого бізнесу: що потрібно знати?

01.03.21 09:57 0 1732

Новий технологічний ландшафт формується для малого бізнесу. Існує необхідність в доступі до обчислень практично в будь-якому місці, на багатьох різних пристроях, таких як настільні комп'ютери, ноутбуки й смартфони. Багато пристроїв означають, що існує безліч можливостей для дезорганізації. Один зі способів зберегти динаміку та організацію — це розглянути можливість придбання сервера, до речі, зробити це можна на сайті https://e-server.com.ua/aktivnoe-setevoe/servery/servery-napolnye-tower/server-dell-emc-t40-210-t40-pr-1y-detail. Реально, будь-який бізнес з більш ніж двома співробітниками повинен розглянути можливість використання сервера. Це не тільки допомагає підготуватися до росту, але й забезпечує більш плавне управління бізнесом з самого початку. Сервери грають критичну роль в будь-який ІТ-мережі та виконують ряд важливих завдань.

Чому вам слід придбати сервер для свого бізнеса?

Сервери повинні мати великий вплив на вашу діяльність. Підприємства стикаються з цілою низкою завдань в області ІТ. Ви потребуєте в тому, щоб ваші ІТ були надійними та гнучкими, щоб підтримувати ваш бізнес через мінливі часи. Ретельне управління потребами в потужності та охолодженні, а спрощене управління центру обробки даних може знизити витрати на адміністрування. Вам потрібні сервери, які допоможуть вам впоратися з усіма цими проблемами.

Ось 4 головні причини, за якими малі підприємства представляють виділений сервер:

  1. Загальносистемні резервні копії та адміністрування.
  2. Центральний репозиторій файлів і документи спільного доступу.
  3. Друк і відправка пошти.
  4. Бази даних хостингу.

Види серверів

Для більшості малих підприємств в якості відправної точки буде досить баштового сервера (Tower). Вони найбільш поширені. Баштовий сервер початкового рівня зазвичай використовується для надання співробітникам таких функцій, як електронна пошта та спільне використання файлів і друку. Хоча вони виглядають як настільні комп'ютери, сервери-вежі зазвичай не вимагають наявності власної «серверної кімнати» на місці, що особливо добре, тому що простір — це цінний товар.

Сервери Tower також забезпечують економічне серверне рішення, починаючи з тієї ж ціни, що і звичайний настільний комп'ютер. Якщо сильне зростання бізнесу зажадає додаткових ресурсів, їх можна легко встановити та перетворити в стійку з відповідним набором конверсій.

Сервери-стійки (Blade) надають альтернативу для підприємств, яким необхідно запускати більш вимогливі додатки. У верхній частині шкали блейд-сервери зазвичай є найдорожчими та самими потужними системами. Вони забезпечують максимальний рівень гнучкості та функціональності, але навряд чи будуть придатними для більшості малих підприємств.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 109)
Попередня новина: Перетяжка салону авто: ...
Наступна новина: У США схвалили вакцину ...

КОМЕНТАРІ