Чорні колготки - варіант на всі випадки життя

Чорні колготки - варіант на всі випадки життя

02.03.21 11:43 3 487

Сьогодні придбати колготки можна майже будь-де: в супермаркеті, спеціалізованому магазині, в інтернеті (наприклад, в https://kolgot.net/ua/). Але, незважаючи на їх доступність та великий асортимент, чорні колготки - один із найпопулярніших варіантів. Чому вони такі популярні - давайте з’ясуємо разом.

Особливість чорних колготок

Ця модель дуже універсальна, звичайно, якщо ви не з королівської родини. Їх можна одягати на роботу, вечірку, побачення. В будь-якому випадку такий аксесуар буде чудово виглядати з вашим одягом.

Ще одна причина криється в тому, що чорний колір робить нас візуально стрункішими. Погодьтеся, багато хто мріє про стрункі ніжки, а чорні колготки трохи наближають нас до цієї мети. Зазвичай ми одягаємо напівпрозорі колготки, щільністю 20-40 DEN, і більш матові, коли стає трохи прохолодніше. У магазинах можна знайти велику кількість колготок чорного кольору, які не розглядаються у якості універсального аксесуару. Дарма. Ось деякі моделі, на які ми радимо звернути увагу - вони теж чорні, але більш незвичні.

Колготки з мереживом

Тільки уявіть себе в колготках з мереживом - романтичний образ вам гарантовано. Вони можуть стати ідеальним доповненням вашого вбрання і виглядати неймовірно з короткою стильною сукнею і шкіряною курткою. Спробуйте надягти мереживні колготки з підборами, щоб виглядати більш жіночною, або з грубими черевиками для повсякденного образу.

Колготки з імітацією панчіх

Вони створюють видимість панчіх, але комфортніші в носінні, поєднують привабливість і стриманість. Тут все залежить від довжини вашої сукні чи спідниці - з довгим одягом ця модель виглядає звичайно, але коротке вбрання демонструє родзинку образу та привертає увагу. Панчохи, хоч і імітовані, виглядають дуже яскраво в будь-якому випадку.

Колготки в сітку

Колготки, які добре нам відомі, але мало хто пробував одягати їх. Раніше вони призначалися лише для спальні, але пізніше хтось спробував одягти їх з повсякденним одягом - так вони стали популярні серед модниць.

Існує багато видів сітчатих колготок з отворами різного розміру. Наприклад, на роботу можно одягти колготки з мікросіткою або імітацією сітки з класичним діловим вбранням. Для вечірки або зустрічі з друзями чудово підійде звичайна сітка з великими отворами. Не варто обирати дуже короткий одяг з глибоким декольте - трохи загадковості вам не завадить.

Непрозорі чорні колготки

Ця модель більш про зиму та холод - вони досить щільні, щоб зігрівати та зберігати тепло тіла. Вони представлені у багатьох варіантах матеріалів: бавовна, акрил, поліамід, мікрофібра. Розбіг у щільності тут теж досить великий - від 40 до 300 DEN. Колготки з позначкою 3D чудово облягають ніжки, підкреслюють їх форму. Їх перевага у тому, що непрозорі щільні колготки можна одягати навіть з найкоротшою міні-спідницею. Такі колготки добре виглядають с високими чоботами та візуально роблять ноги ще більш стрункими та довгими. Ця модель - зимовий маст-хев вашого гардеробу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 108)
Попередня новина: Как приучить ребенка к ...
Наступна новина: Инклюзия: что это такое?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Azl002 - 02.03.21

Очень интересно! Судя по некоторым откликам ….

аватар країна
kladvandamm - 02.03.21

вне конкуренции

аватар країна
holzman_b - 02.03.21

відмінний приклад стоїть контенту