Через підвищення рівнів води на річках можливі підтоплення у 4 областях – ДСНС

Через підвищення рівнів води на річках можливі підтоплення у 4 областях – ДСНС

03.03.21 11:09 0 378
У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що 3-5 березня продовжиться підвищення рівнів води на річках з виходом води та подальшим затопленням заплав у Львівській, Волинській, Рiвненській та Житомирській областях.

«Можливе досягнення вiдмiток підтоплення господарських споруд та затоплення сільгоспугiдь в прирiчкових населених пунктах Старовижiвського, Ратнiвського, Маневицького районiв Волинської областi, Рокитнiвського району Рiвненської областi, Ємiльчинського району Житомирської областi та міста Червоноград (р.Солокія притока Західного Бугу у Львівській обл.)», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на Львівщині в селах Селець та Межиріччя також можливе затоплення окремих господарських об'єктів і будинків.

За даними Укргідрометцентру, в наступні дві доби в Україні буде без опадів, лише найближчої ночі у східних областях невеликий мокрий сніг і дощ. Температура вночі 3 березня від 3° тепла до 2° морозу, 4 березня 0-5° морозу, вдень 5-12° тепла, завтра на сході та північному сході 2-7° тепла. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Синоптики розповіли, яким буде початок весни в Україні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: перші дві ...

КОМЕНТАРІ