Тернопілля: тимошенко розповів про новий рівень співпраці місцевої та центральної влади у рамках «Великого будівництва»

Тернопілля: тимошенко розповів про новий рівень співпраці місцевої та центральної влади у рамках «Великого будівництва»

03.03.21 12:02 0 374
Заступник голови Офісу Президента України, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко вважає, що у 2021 році рівень реалізації проєктів у співпраці державної влади з місцевою переходить на новий рівень. Про це він заявив 25 лютого під час засідання Ради розвитку громад та територій.

«У рамках програми Президента «Велике будівництво» в 2020 році державна і місцева влада зробили прорив по кількості збудованих об'єктів інфраструктури, і цю високу планку у поточному році необхідно підтримати та перейти на новий рівень проектів», - підкреслив він.

За словами Тимошенка, мета на 2021 рік - будівництво мінімум 4,5 тис. км доріг державного значення та 2000 км доріг місцевого значення, побудова нових та реконструкція існуючих шкіл, садочків, спортивних об'єктів. У співпраці з місцевою владою також буде реалізована «Велика реставрація» культурної спадщини та розбудова регіональних аеропортів.

«Ми запускаємо реконструкцію регіональних аеропортів по країні, аби кожен зміг літати. Літати до Києва у справах, літати в Одесу та Херсон на море, до Карпат взимку на гірськолижні курорти, і головне – українські курорти. Вже цього року ми починаємо оновлення злітних смуг у Житомирі, Рівному, Чернівцях, Полтаві, Кривому Розі та багатьох інших містах України», - сказав він.

Як повідомив Тимошенко, у 2021 році також розпочнеться будівництво величезного медичного містечка у Краматорську. А через декілька місяців закінчиться реконструкція і поставка медичного обладнання у 200 приймальних відділень у лікарнях по всій Україні.

Як повідомлялось, раніше Кирило Тимошенко заявив, що держава має намір долучитися до будівництва транспортної розв'язки на Дарницькому мосту та добудови Подільсько-Воскресенського мосту в Києві.

#КабінетМіністрів #ОфісПрезидент

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року загальний ...
Наступна новина: Британія: принца Філіпа ...

КОМЕНТАРІ