У НПУ Драгоманова заявили,що викладачка Більченко порушує законодавство України

У НПУ Драгоманова заявили,що викладачка Більченко порушує законодавство України

03.03.21 11:49 0 328
Викладачку Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Євгенію Більченко відсторонили від виконання навчальних обов'язків до завершення діяльності робочої комісії, керівництво навчального закладу звинувачує її у порушенні закону про мову. Про це повідомили в університеті у відповідь на запит Радіо Свобода.

«На цей момент Євгенія Більченко відсторонена від виконання навчальних обов'язків до завершення діяльності робочої комісії. Після завершення діяльності робочої комісії за результатами обговорення та розгляду відбудеться засідання Вченої ради університету, де буде проведено слухання з цього питання та прийнято відповідне рішення», – йдеться у відповіді на запит.

В університеті зазначили, що комісія з аналізу лекцій, які прочитала Більченко під час дистанційного навчання, встановила, що у матеріалах були помилки.

«У проаналізованих лекціях наявні помилки, які ставлять під сумнів володіння професором Євгенією Більченко необхідними для професора знаннями, наприклад: нібито в Стародавньому Єгипті вирощувалася кукурудза, робилися хірургічні операції та писалися трактати з хірургії (особливо дивним є твердження, що єгиптяни робили операції на серці); були винайдені шахи; гіксоси були не семітським племенем, а негроїдами, заснували не 15-ту, а 25-ту династію; у Візантії не було жанру історичних хронік та не було творів у жанрі героїчного епосу; фашизм був породженням Французької революції; Освенцим породжено лібералізмом доби Просвітництва, основою єгипетських пірамід був трикутник тощо», – розповіли в НПУ Драгоманова. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: В університеті Драгоманова у Києві відреагували на слова викладачки про Україну як «американську колонію»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ