Тернопілля: володимир Труш зустрівся із генеральним директором компанії «Контінентал Фармерз Груп»

Тернопілля: володимир Труш зустрівся із генеральним директором компанії «Контінентал Фармерз Груп»

04.03.21 12:31 0 407
Голова Тернопільської ОДА зустрівся із генеральним директором компанії «Контінентал Фармерз Груп» Георгом фон Нолкеном.

Торік підприємство сплатило понад 923,3 млн грн податків. Компанія не лише розвиває інфраструктуру області, а й із початком пандемії допомагає медикам у боротьбі зі COVID-19.

«Минулого року весь світ зіштовхнувся з викликом під назвою COVID-19. У боротьбі із невідомою інфекцією компанія активно допомагала нашим лікарям, зокрема, засобами захисту, медичним обладнанням та інвентарем. Завдяки підтримці компанії в пульмонологічному відділенні Тернопільської університетської лікарні створено додаткові місця для розміщення хворих на коронавірусну інфекцію», - каже голова ОДА Володимир Труш.

Під час зустрічі не оминули питання впровадження ринку землі в Україні. За словами генерального директора «Контінентал Фармерз Груп» Георга фон Нолкена, на Тернопільщині люди цінують свою землю. Жителі розуміють, що це інвестиція на роки. Тому компанія і надалі тісно співпрацюватиме зі своїми пайовиками.

«Коли ми починали діяльність, то не розраховували на зняття мораторію. Тому із запровадженням ринку землі для нашої компанії нічого не зміниться. Ми й надалі працюватимемо на орендованій землі. Адже, як фермер, я розумію, що земля - це найвища цінність, яку не варто продавати», - каже генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкеном.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: Мінцифри: 100 тисяч ...

КОМЕНТАРІ