Переваги електричної теплої підлоги над водяною

Переваги електричної теплої підлоги над водяною

04.03.21 11:46 0 1024

Отримавши інформацію про безліч переваг теплої підлоги, вашою наступною дилемою буде: "Яку систему вибрати — водяну теплу підлогу або електричну?". Ми рекомендуємо другий варіант. І далі ми висвітлено основні переваги електричної теплої підлоги над водою. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину WarmFloor.org, в якому безпосередньо можна придбати електричну підлогу в Україні.

Простота установки

І електрична, і тепла водяна тепла підлога дуже дешева і проста в установці на нові бетонні підлоги. Однак тепла водяна тепла підлога вимагає більше часу на підвісних дерев'яних підлогах, оскільки:

  • Кожна балка повинна бути вирізана, щоб укласти трубопровід.
  • Для передачі тепла по дерев’яній підлозі необхідно використовувати дорогі дифузійні пластини.
  • Складніше працювати з підлогою, яка не є твердою (тобто ходити по балках).
  • Електрична тепла підлога просто укладається під підлогове покриття, тому її так само просто встановити поверх дерев’яної підвісної підлоги, як і встановити поверх бетонної плити.

Також варто зазначити й той факт, що теплу водяну підлогу важко встановити на ремонті, оскільки бетонні підлоги часто вже опускаються, тому вам доведеться будувати фальшиву підлогу для розміщення трубопроводів.

Час нагрівання

У бетонній підлозі труби з теплою водою для теплої підлоги закопані в стяжку на 75-90 мм. Попри те, що стяжка є відносно хорошим провідником тепла, трубам теплої води з підігрівом підлоги потрібен час, щоб нагріти стяжку, перш ніж приміщення почне нагріватися. У випадку з електричною теплою підлогою, яка укладається поверх бетонної підлоги, на неї накладається тонкий шар утеплювача для відбиття тепла вгору. Оскільки тепло має проходити лише через підлогу, час нагрівання дуже швидкий.

Якщо розглядати дерев'яні підвісні підлоги, то в даному випадку дерево не є гарним провідником тепла, і оскільки труби з теплою водою для теплої підлоги повинні бути встановлені під дерев'яними підлогами, це обмежує вибір підлогового покриття. Чудово, якщо підлогове покриття — це плитка, або ж дерев’яні дошки підлоги повинні бути остаточним покриттям. Однак воно не підходить для товстих килимів або плаваючих ламінованих / інженерних дерев'яних підлог. А оскільки електрична тепла підлога встановлюється на дерев'яних дошках підлоги, ви отримуєте набагато більше свободи у виборі остаточного покриття підлоги.

Вартість встановлення

Матеріальні витрати на електричну та теплу водяну теплу підлогу часто дуже схожі. А ось час встановлення і, отже, вартість, різняться. Найефективнішим місцем для встановлення теплої водяної теплої підлоги є нова бетонна підлога. Усі інші сценарії, як правило, дорожчі за електричні теплі підлоги. А ось у випадку електричної підлоги з підігрівом всі сценарії монтажу дуже швидкі та прості.

Немає котла

Вартість встановлення нового котла може бути дорогим задоволенням. Переходячи на електрику, ви можете заощадити всі ці гроші. У новому будинку нема потреби прокладати газову трубу до вашого майна з вуличної газової магістралі, економлячи ваші гроші. Постійне технічне обслуговування та ремонт котлів може коштувати тисячі гривень щороку.

Простір розподільчі шафи

Системи теплої водяної теплої підлоги потребують колектора на кожному поверсі, для великих об'єктів може бути навіть кілька колекторів на кожному поверсі. Це, очевидно, займає цінний простір, який ви могли б використати для інших цілей. Для електричних систем теплої підлоги не потрібні колектори.

Висота підлоги при модернізації

Під час модернізації теплої водяної теплої підлоги поверх реальної бетонної підлоги вам доведеться побудувати фальшиву дерев’яну підлогу для розміщення трубопроводів. Електрична тепла підлога настільки тонка, що не впливає на висоту підлоги, уникаючи всіх цих проблем.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Попередня новина: Що таке мінімалістський ...
Наступна новина: Соратники Навального ...

КОМЕНТАРІ