Антивікова косметика: що потрібно знати?

Антивікова косметика: що потрібно знати?

04.03.21 16:04 2 542

Творці антивікових кремів роблять досить привабливі обіцянки: вони стверджують, що дають вам обличчя на кілька десятиліть молодше, зміцнюючи шкіру, яка провисає, усуваючи плями, які сформувалися і залишають вас з омолодженим світінням. Такі чудеса коштують не дешево, якщо дивитися на ціни деяких з цих кремів. А чи варта банка антивікового крему цих грошей, або це просто порожні обіцянки в красивій упаковці? Нумо розберімося. Ну а допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину https://naturemed.ua/antivozrastnaja-serija/45/, в якому безпосередньо можна придбати натуральну антивікову косметику в Україні.

Антивікова косметика чому вона працює?

Зморшки з'являються тому що ми старіємо, а епідерміс поступово зменшує виробництво колагену — білка, який відповідає за пружність шкіри. Вплив таких агресивних чинників, як: сонце, тютюновий дим, вихлопні гази прискорюють втрату колагену, тому найкраще, що ви можете зробити — це користуватися сонцезахисним кремом, і триматися якомога далі від сигарет. Але як тільки шкоди буде завдано, чи є спосіб її усунути?

Нумо подивімося на деякі загальні антивікові інгредієнти:

  • Антиоксиданти, такі як зелений чай або вітамін Е, захищають від впливу сонця, яке загрожує виробництву колагену, тим самим запобігають утворенню нових зморшків.
  • Гіалуронова кислота наповнює шкіру вологою.
  • Гідроксикислоти відлущують верхній шар.
  • Пептиди збільшують виробництво колагену.
  • Ретинол запобігає утворенню з'єднань, які руйнують колаген. При постійному використанні ретиноїди можуть стимулювати нове виробництво колагену. Однак під час вагітності слід уникати з'єднань вітаміну А.

Хоча ретинол, знаходиться в цьому списку на останньому місці, як антивіковий агент, але йому дають перевагу в порівнянні з іншими компонентами. Дерматологи часто рекомендують використовувати ретинол для запобігання та скасування ознак старіння. Це єдиний інгредієнт без рецепта з науковими дослідженнями. Люди, які використовують ретинол, повідомляють про значне скорочення появи зморшок і коричневих плям.

Етикетка може рекламувати присутність будь-яких або всіх цих інгредієнтів, але на ній не буде зазначено процентний вміст кожного з них. Але також варто пам'ятати, що збільшення кількості деяких з цих інгредієнтів призводить до збільшення небажаних побічних ефектів, таких як висип або підвищений ризик сонячних опіків.

Переваги антивікових кремів від зморшків:

  • Ефективно борються з ознаками старіння, зберігають молодість шкіри.
  • Дешевше, ніж інші процедури — Вам не потрібно вкладати багато грошей, щоб досягти молодого виду.
  • Дуже зручні у використанні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 119)
Попередня новина: Треугольник Пиклера: ...
Наступна новина: Наматрасники: зачем они ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
PavelMegaFon - 04.03.21

Красивый пост, многосмысленный…

аватар країна
mazillo - 04.03.21

Действительно интересная тема.