Навіщо звертатися в ритуальне бюро?

Навіщо звертатися в ритуальне бюро?

05.03.21 10:41 0 857

Багато людей задаються питанням: "Чи варто платити гроші бюро в Києві, які займаються організацією похорону цілодобово? Невже не можна все зробити все самостійно і скільки це займає часу?". Далі, ми розберемося чому варто звертатися в ритуальні агентства. Ну а розповість нам про це співробітник бюро ритуальних послуг "Грааль":www.ritual24.kiev.ua.

Навіщо звертатися в ритуальне бюро?

Більшість ритуальних компаній в Києві пропонують економ-похорон, де вони повністю вкладуться в державну допомогу на поховання. Пакет послуг такий самий, як при будь-яких інших похоронах, але товари (труну, вінки, хрест) дешевші. Не переживайте, що організатори вийдуть за рамки допомоги: фахівці всі витрати й товари узгодять з вами.

Переваги звернення в професійне ритуальне бюро:

  • Можливість відстрочити платіж. Ви можете дозволити собі не думати про гроші під час похорону і знайти ритуальне бюро, яке пропонує відстрочений платіж. Вивчіть в інтернеті сайти різних компаній: багато хто пропонує відстрочений платіж або розрахунок по частинах з першим внеском.
  • Послуги під ключ з оформленням документів. Із замовниками працює ритуальний агент, який бере на себе всі питання. Спеціаліст отримує всі документи: довідку з моргу, лікарський висновок, свідоцтво про смерть в РАГСі — оформляє місце на кладовищі, організовує поминки в потрібному місці. Ваше завдання — погоджувати рішення ритуального агента стежити, щоб фахівець пропонував дійсно потрібні послуги та приладдя для похорону.
  • Розуміння ритуальних обрядів. Якщо перед вами стоїть завдання поховати людину по ритуальним правилам — необов'язково самостійно розбиратися у всіх обрядах, адже це можуть зробити ритуальні агенти, які за час роботи навчилися організовувати похорони в потрібному форматі. Агент консультує з усіх питань, розповідає, в якому порядку ховають людину, які атрибути потрібні, як домовлятися з церквою на відспівування і повідомляти родичам про смерть близької людини.
  • Можливість організації похорон за кордоном. Єдина ситуація, коли без послуг похоронного агентства не обійтися — смерть людини за кордоном. Самостійно організувати репатріацію на межі неможливого. В інших випадках у вас завжди є вибір — звернутися в ритуальне бюро та заплатити трохи більше за те, що все організовують за вас.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 111)
Наступна новина: У Тернопільській ОДА ...

КОМЕНТАРІ