Дві особи,які забезпечували незаконну діяльність одного з рівненських гральних закладів,заплатять штраф

Дві особи,які забезпечували незаконну діяльність одного з рівненських гральних закладів,заплатять штраф

05.03.21 13:08 0 442
За активної позиції прокурора Рівненської місцевої прокуратури Рівненським міським судом засуджено 29-річнного жителя Гощанського району та 33-річну рівнянку, за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України (незаконне зайняття гральним бізнесом, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

В ході судового розгляду кримінального провадження прокурором доведено, що обвинувачені, діючи в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», на території м. Рівне забезпечували незаконну діяльність грального закладу, у якому надавався доступ до азартних ігор із можливістю отримання виграшів.

Незаконний гральний бізнес відвідувачі закладу здійснювали через мережу Інтернет, з використанням персональних комп'ютерів із відповідним програмним забезпеченням, через підключення до серверів із симуляторами гральних автоматів, з можливістю отримання виграшу в грошовій формі.

Гральний заклад правоохоронці викрили у 2020 році.

За вчинення злочинів чоловіка та жінку засуджено до покарання у виді штрафу у розмірі 127 500 гривень. Сплатити таку суму має кожен з них.

Примітка: Наразі рішення суду не набрало законної сили.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ