На Тернопільщині планують відкрити реабілітаційний центр

На Тернопільщині планують відкрити реабілітаційний центр

05.03.21 12:09 0 331
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш зустрівся із Почесним консулом Литовської Республіки в Тернополі та Тернопільській області Ярославом Візняком та керівником геріатричних центрів РенаМед Олександром Клочоком.

Представники обговорили перспективу відкриття в області реабілітаційного центру, який уже сім років надає допомогу та супровід людям похилого віку в різних частинах України.

«Компанія РенаМед сім років надаємо допомогу та супровід людям похилого віку, які, на жаль, з різних причин залишилися самі. При цьому використовує комплексний підхід. Компанія висловила бажання попрацювати у цьому напрямку і в Тернопільській області», - зазначив голова ОДА Володими Труш.

Центри уже діють у Рівному, Києві, Дніпрі, Харкові та Львові.

«Ми відкриті до співпраці. Адже наше основне завдання надати якісну допомогу людям, які цього потребують», - додав керівник геріатричних центрів РенаМед Олександр Клочок.

Відтак найближчим часом робоча група з Тернопільщини відвідає один із закладів, щоб ознайомитися з його роботою та напрацювати пропозиції щодо подальшої співпраці.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За 9 місяців в Україні ...

КОМЕНТАРІ