Наталія Мосейчук потрапила до рейтингу ТОП-100 успішних жінок України

Наталія Мосейчук потрапила до рейтингу ТОП-100 успішних жінок України

05.03.21 12:54 0 1238

 Популярна телеведуча 1+1 Наталія Мосейчук увійшла до престижного щорічного рейтингу суспільно-політичного журналу “Новое время” у категорії — культура, медіа.

На своїй платформі видання “Новое время” опублікував рейтинг ТОП-100 успішних жінок України. Вже другий рік поспіль ведуча Наталія Мосейчук входить до списку цього щорічного проєкту про українок, які досягли високих результатів у суспільному житті, бізнесі, політиці та інших значущих сферах.

Список опублікували напередодні Міжнародного дня боротьби за права жінок на початку березня.

Експерти рейтингу назвали Наталію Мосейчук найгучнішим і найвпливовішим голосом рейтингового телеканалу 1+1 за останні роки. Вона ведуча новинної програму ТСН, нового проєкту — інтерв'ю з політиками — VIP з Наталією Мосейчук і найголовнішого політичного шоу каналу Право на владу, де нарівні з запрошеними спікерами висловлює власну точку зору щодо актуальним питань.

Наталія Мосейчук носить звання найкращої ведучої інформаційної програми за версією національної професійної премії Телетріумф і займає активну соціальну позицію.

Окрім успішної телевізійної кар’єри, телеведуча активно займається благодійністю — допомагає дітям, їх сім’ям і рятує життя.

Вже четвертий рік поспіль Наталія Мосейчук незмінна кураторка премії Global Teacher Prize Ukraine, на якій вона присуджує власну номінацію "Вибір серцем".

Наталія Мосейчук — вчитель англійської мови за фахом, тож питання якості освіти в Україні займає важливе місце в її житті. З 2017 року ведуча розвиває благодійний проєкт Право на освіту, в рамках якого займається відкриттям Шкіл Супергероїв при лікарнях — виборює право на якісну освіту для дітей, які фізично не можуть відвідувати навчальні заклади та знаходяться на довготривалому лікуванні. Торік Наталія відкрила чергові три Школи в лікарнях Херсону та Дніпра.

До рейтингу ТОП-100 успішних жінок України за версією видання “Новое время” разом з телеведучої 1+1 Наталією Мосейчук увійшли номінантки з 8 категорій, зокрема: політика, бізнес, держчиновники, суспільство, корпоративний сектор, культура і медіа, шоу-бізнес, спорт. Зокрема, омбудсмен Людмила Денисова, посол України в США Оксана Макарова, голова Нацради з питань телерадіомовлення Ольга Герасимюк, голова суспільної організації Освіторія і засновниця Новопечерської школи Зоя Литвин, співзасновниця і голова благодійного фонду Свої Леся Литвинова, медичний експерт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Катерина Булавіна, співзасновниця і голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська, письменниця Софія Андрухович, актриса Ірма Вітовська і співачка Джамала.  

Нагадаємо, що торік ведуча Наталія Мосейчук посіла високу позицію відразу у двох рейтингах за версією журнала “Фокус” —“ТОП-100 найвпливовіших людей України” та “ТОП-100 найвпливовіших жінок України”.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)
Попередня новина: Британія: принц Філіп ...
Наступна новина: США: заходи безпеки біля ...

КОМЕНТАРІ